Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Preteky kačíc budú opäť pomáhať - opreteky

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: KNB)

Bratislava bude už po piatykrát patriť k mestám, ktoré majú svoje Preteky kačíc. Toto benefičné podujatie organizuje Komunitná nadácia Bratislava. V nedeľu, 1. júla 2012 sa od 12. hod. bude v Areáli vodných športov Divoká voda v Bratislave-Čunove diať veľa zaujímavých vecí.

Na trati vo vodnom kanáli budú súťažiť umelé kačice v pretekoch    

jednotlivcov aj firiem. Svoju kačicu môže mať každý, stačí si ju symbolicky adoptovať už dnes a svoj dar venovať jednej zo zapojených neziskových organizácií. Majitelia najrýchlejších kačíc získajú originálne ceny. Veselé budú aj raftové preteky zamestnancov firiem, ktoré podujatie a jeho zámer podporujú. Môžeme sa tešiť aj na posádku dvoch osobností doplnenú vylosovanými záujemcami spomedzi návštevníkov.

Počas celého podujatia je pripravený program pre deti aj dospelých, zábavný aj umelecký (detské divadielko, maľovanie na tvár, atrakcia waterball, speváčky a tanečníci z Mixklubu, detské hry a pod.).

Nepôjde však iba o zábavu. Majiteľov všetkých súťažiacich kačíc bude spájať skutočnosť,

že svojou symbolickou kúpou kačice za 3 € prispejú a podporia niektorú zo siedmich neziskových organizácií. Zapojené organizácie budú prezentovať svoju činnosť aj priamo
na podujatí. Každý si môže vybrať tú, ktorá je mu blízka. Svoju vlastnú kačicu alebo kačice si môžete symbolicky kúpiť na www.pretekykacic.sk. Nielenže tak podporíte dobrú vec, ale môžete vyhrať aj skvelé ceny. Tak prečo to neskúsiť? : )

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu