Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Posvadobný horor: Párik presedel medové týždne na záchode!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: epicahome.com)

LETCHWORTH - Novomanželia Hamillovci z Veľkej Británie prežili medové týždne, na ktoré ešte dlho nezabudnú. Nie sú to však príjemné spomienky. Namiesto užívania si v Las Vegas, ležali na izbe s kŕčmi a hnačkou z pokazenej paštéty, ktorá sa podávala na ich svadbe. Ostatní hostia na tom neboli o nič lepšie.

Nicola (29) a Alex (32) sa rozhodli pre svadbu vo štvorhviezdičkovom hoteli Letchworth Hall v grófstve Hertfordshire, ktorý sa im zapáčil na prvý pohľad. Na slávnostnej hostine pre 118 hostí, ktorá ich vyšla na 5550 libier (cca 6900 eur), sa ako predkrm podávala paštéta z kuracej pečene.

"Tá paštéta vyzerala úplne inak ako pri predchádzajúcej ochutnávke. Dvakrát sme teda požiadali personál, aby skontroloval, že je naozaj vhodná pre konzumáciu. Uistili nás ale, že je," uviedla pre denník Daily Mail Hamillová.

O dva dni novomanželia odleteli do Las Vegas na svadobnú cestu v hodnote 2200 libier (zhruba 2730 eur), ale čoskoro po prílete zaľahli s kŕčmi v žalúdku a s hnačkami. Zvyšok päťdňového pobytu neopustili izbu a zvládli jesť len suchý chlieb a piť vodu.

Zdravotnícka inšpekcia odhalila, že šéfkuchár upravil pečeň iba pri teplote 60 stupňov, miesto 75 stupňov, ktoré zodpovedajú štandardom prevencie otravy jedlom. Prípad sa tak dostal na okresný súd a hotel bol v polovici mája uznaný vinným v dvoch bodoch týkajúcich sa zlej hygieny. Dostal pokutu v celkovej výške 8 300 libier (10 300 eur) a naviac musel uhradiť všetky súdne trovy vo výške 3 870 libier.

Manželia však požadujú kompenzáciu aj za stratené úspory, rovnako ako za zničený svadobný deň a medové týždne, informoval denník Daily Mail.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu