Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Milanovi Ondríkovi ide po krku ruská mafia!

Milanovi Ondríkovi ide po krku ruská mafia! Zobraziť galériu (5)
Milanovi Ondríkovi ide po krku ruská mafia!

BRATISLAVA – Milan Ondrík, niekdajšia hviezda seriálu Panelák a herec Slovenského národného divadla, má v pätách bývalého profesionálneho ostreľovača. Šepká sa sa o milostnom trojuholníku a pletkách s podsvetím!

Ak sme fanúšikov jedného z najpríťažlivejších hercov na Slovensku vydesili, pokojne dýchajte. Dokonca tragický osud Milana neminul iba v jeho čerstvej úlohe. Svalnatý brunet totiž stvárňuje postavu Hyeny v novom slovenskom filme Tigre v meste.

Je to kŕmič tigrov v ZOO a odborník na párenie. Vo svojom grobianskom tele však nosí romantickú dušu. Z trojice hlavných hrdinov je on ten „macho“ a vodca skupiny. Pri jednej žene však jeho chlapské srdce zmäkne,“ prezrádza Milan. Tou fatálnou ženou nie je nik iný ako okúzľujúca modelka a Miss Slovensko 2005 Ivica Sláviková, pre ktorú je jej táto úloha hereckou premiérou na kinoplátnach.

Tigre v meste sú celovečerným debutom režiséra Juraja Krasnohorského, spoluautorkou scenára je herečka Lucia Siposová. V príbehu uvidíte aj Dianu Mórovú, Ľuba Bukového, Richarda Stankeho, Roba Rotha, Zuzanu Kronerovú a Zuzanu Šebovú.

Najčerstvejšie info o Tigroch v meste hľadajte na https://www.facebook.com/tigrevmeste

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu