Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Forbes – Rebríček TOP 100 celebrít sveta a kvalitné palivo od Slovnaftu pre nových predplatiteľov

Časopis Forbes
Časopis Forbes (Zdroj: Forbes)

Júnové číslo magazínu Forbes Vám navyše okrem výnimočných príbehov z biznisu prináša aj rebríček TOP 100 najväčších celebrít sveta a výpoveď o tom, ako sa na Slovensku predáva krása.

V exkluzívnom rozhovore s názvom Krása na predaj marketingová manažérka divízie kozmetiky Henkel Slovensko Zuzana Váry hovorí, že treba zabudnúť na kreatívne predstavy o svete reklamy. Marketing sa začína číslami, faktami a tvrdou analýzou. Až potom prichádzajú emócie.

TOP 100 celebrít sveta.
V najprekvapivejšom biznis príbehu roka pod názvom Justin Bieber: Z Hollywoodu do Silicon Valley osemnásťročná megahviezda, ktorá za dva roky zarobila 108 miliónov, opisuje, ako peniaze nemíňa, ale investuje.

Inovácie po slovensky.
Na Slovensku sa robí praktická veda. Firemná story s názvom Pevný ako plast, ekologický ako papier ukáže, ako slovenskí vedci vyvinuli obal na vajíčka, priehľadný ako plast, ale rovnako rýchlo rozložiteľný ako papier.

Radosť z jadrového odpadu.
Ak máte obavy z jadrovej energetiky, obyvatelia z odľahlého amerického mestečka Carlsbad v príbehu My chceme jadrovú skládku vysvetlia, prečo aj ten najhorší rádioaktívny odpad môže niekto chcieť ukryť pod svojim domom.

Peniaze vo futbale.
FC Barcelona tento rok nevyhrala Ligu, ani Ligu majstrov, v analýze Barcelonský boom pokračuje sa však dočítate, prečo ju považujú za najlepší klub sveta a navyše dostanete rebríček 20 najbohatších klubov sveta a 10 najlepšie platených futbalistov.

Júnové číslo ešte prináša
exkluzívny rozhovor s bývalým prezidentom Bushom - George W. Bush prehovoril, analýzu čísiel za úspechom Slovákov na MS v hokeji - Rozlúčka alebo nový začiatok či rozhovor so šéfom Shellu Petrom Voserom - Energetika v roku 2050.

Len v júni ročné predplatné za 36 eur a k tomu zdarma 20 eurová poukážka na nákup kvalitného paliva od Slovnaftu.

Online objednávka na:  www.forbes.sk
Informácie o predplatnom na tel.: 02 2086 6333

Prestížny ekonomický mesačník Forbes už viac ako rok vychádza na Slovensku.

Forbes ponúka návod na úspech v biznise a podnikaní, odkrýva tajomstvá príbehov úspešných ľudí, vizionárov, ktorí stoja za zrodom nových technológií a najcennejších svetových značiek. Forbes je magazín o biznise a pre biznis. Čitateľom prináša informácie s najvyššou hodnotou a perspektívu pre všetkých, ktorí majú radi výzvy.

Forbes pravidelne prináša rebríčky, ktorými sa najviac preslávil a stal sa celosvetovo jedným z najcitovanejších magazínov.

Forbes – návod na úspech

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu