Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tajné priania mužov: Čo od žien naozaj chcú!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAHA - Hoci sa o tom, čo muži a ženy očakávajú od vzťahu, popísali už tisícky stránok, na niektoré body neustále zabúdame. Server Women 's Health sa preto tentokrát rozhodol opätovne povenovať tajným prianiam a túžbam mužov a zostavil prehľad snov, ktoré majú naplniť ich partnerky či manželky.

1. Hovorte viac ako muži

Hoci vás partner rád vypočuje, dvojhodinové dostávanie sa k jadru veci by asi unavilo každého. Skúste si "odpustiť" jemné odbočky od témy a príliš detailné popisovanie, nie všetci muži to dokážu znášať a ochotne mlčky čakať na pointu.

2. Nebojte sa chytiť ho za ruku

Rozhodne sa na partnera na verejnosti pri každej príležitosti nevešajte ako kus handry, ale jemným prejavom citov sa rozhodne nebráňte. Držaním za ruku, vášnivým rýchlym bozkom alebo letmým dotykom nič nepokazíte.

3. Buďte mu oporou a chváľte ho

Od mužov sa čaká, že budú silní, nepodľahnú len tak niečomu, budú ženám stále oporou a všetko vyriešia. Aj oni ale potrebujú občas pochváliť, cítiť, že ich naozaj niekto potrebuje. Takže sa nehanbite a chváľte, dajte partnerovi či manželovi vedieť, že je pre vás tým najlepším ochrancom.

4. Bavte sa a smejte sa spolu

Ak sa nevedia partneri spolu niečomu zasmiať, alebo sa zasmiať sami sebe, je niekde chyba. Navyše je dokázané, že na žene hneď po vzhľade muža najviac priťahuje práve zmysel pre humor.

5. Povedzte na rovinu, čo sa vám páči

Ženy často dokážu len z malého náznaku vytušiť, čo ten druhý chce. Muži takou "zázračnou" vlastnosťou mnohokrát neoplývajú. Ak sa vám teda niečo nepáči, nie je nič jednoduchšie, než to na rovinu povedať. Pozor ale, akým spôsobom to podáte.

6. Zvádzajte ho

Zvádzanie predstavuje pre muža pôžitok, ktorý ho len tak neomrzí, takže sa s ním občas pokojne zahrajte "na schovávačku". Vezmite si cez čipkovú podprsenku priesvitnejšiu blúzku, alebo sa doma len tak prechádzajte zvodne oblečená. Úspech sa zaručene dostaví a o romantické chvíľky nebude núdza.

7. Buďte viac asertívna

Nebojte sa byť tým, kto iniciuje sex. Nie je predsa pravidlom, aby začínal vždy muž. Rozhodne to dodá vášmu vzťahu nový náboj a obaja budete spokojní.

8. Nezhasínejte v spálni

Muži majú radi, keď môžu pozorovať nielen vás, ale aj vaše reakcie pri sexe, čo sa vám páči. Nemusíte pri tom zažať všetky svetlá v byte, ale také romantické mierne osvetlenie alebo sviečky urobia svoje. Verte trochu svojmu partnerovi. Ak vás miluje, vaše nedokonalosti ho vôbec neodradia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu