Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Bomba v poisťovni: Cestovné poistenie k PZP zadarmo!

Poistenie na víkend ZADARMO iba v Genereteli
Poistenie na víkend ZADARMO iba v Genereteli

BRATISLAVA 6.jún. Pre ušetrených pár eur sa výlet k susedom môže skončiť hororom! Bicyklový výlet z Bratislavy do susedného Heinburgu vás nechtiac môže vyjsť aj na niekoľkotisíc eur. Prasknutá pneumatika, chvíľka nepozornosti, vyvrtnutý členok, alebo rozbitá hlava. Ošetrenie či chvíľkový pobyt na zahraničnej poliklinike dokáže z príjemného výletu urobiť poriadne drahý špás. V takýchto situáciách je cestovné poistenie na nezaplatenie. Špeciálne ak je teraz (spolu s asistenčnými službami pre vaše vozidlo) celkom ZADARMO!

Cestovné poistenie je fajn aj pri krátkodobých pobytoch. Obvlášť ak cestujete s deťmi. Aj preto sme teraz pre všetkých pripravili bonus k povinnému zmluvnému poisteniu vo forme cestovného poistenia do susedných krajín zadarmo,“ povedal Samuel Martiš z online poisťovne Genertel.

Komplexné PZP s cestovným poistenímauto asistenčnými službami v cene môžu mať motoristi za najlepšiu cenu na trhu už od 59 eur ročne. „Vďaka nám môžete ušetriť na PZP napríklad pri Škode Octavia aj viac ako 50 eur ročne, bezohľadu na to, kedy vám končí súčasná zmluva“ povedal Martiš.

Táto jedinečná ponuka, ktorú najdete iba v Generteli platí už len do 15. Júna

Neváhajte a vypočítajte si cenu najvýhodnejšieho PZP už teraz na genertel.sk alebo telefonicky na 0850 555 555.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu