Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Zberatelia, pozývame Vás do Incheby!

Bratislavské zberateľské dni sú otvorené v piatok 1. júna od 10:00 do 18:00 a v sobotu 2. júna od 10:00 do 16:00 Zobraziť galériu (3)
Bratislavské zberateľské dni sú otvorené v piatok 1. júna od 10:00 do 18:00 a v sobotu 2. júna od 10:00 do 16:00

Začiatkom júna v Inchebe každoročne ožíva zberateľská vášeň. Tento koníček bol kedysi veľmi populárny a hoci by sa zdalo, že dnes už ho nahrádzajú nové formy trávenia voľného času, stále je veľa nadšencov, ktorí sú ochotní do svojich zbierok investovať milióny. Ak aj vy by ste chceli zohnať chýbajúce cennosti do vašich kolekcií, poznačte si dátum 1. – 2. jún. Bratislavské zberateľské dni prinesú úlovky od zberateľov z 21 krajín v odboroch filatelia, filokartia, numizmatika, minerály, drobné starožitnosti a ďalšie.

 

Samozrejme, ani tento rok nebudú chýbať zaujímavosti súvisiace s našou históriou. Na podujatí sa objaví telegram o príjazde Tomáša Garigue Masaryka do Československa a vzácne známky s vyobrazením nitrianskeho hradu. Známky červený a žltý Merkúr pochádzajú z Rakúska a majú pečiatky z územia Československa. Zberatelia mincí sa môžu tešiť na burzu numizmatického materiálu, kde sa objaví 6000 artefaktov. Numizmatika Kremnica vydáva prvú zo série sád mincí venovaných panovníkom, ktorí vládli na našom území. Prvé mince zo série sú venované Karolovi Róbertovi, ktorý vládol v rokoch 1301 až 1342.
 
Aj slovenská pošta pripravila pri príležitosti veľtrhu zaujímavý program. Ku Dňu detí chystá špeciálnu známku s personalizovaným kupónom. Nezabúda ani na našich hokejistov. Ako poďakovanie za ich úspešnú reprezentáciu vydáva prítlač s motívom ďakovného gesta kapitána nášho tímu Zdena Cháru zosnulému Pavlovi  Demitrovi.
 
Bratislavské zberateľské dni sú otvorené v piatok 1. júna od 10:00 do 18:00 a v sobotu 2. júna od 10:00 do 16:00. Viac info na www.incheba.sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu