Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Džem session s Opakom

DŽEM SESSION S OPAKOM
DŽEM SESSION S OPAKOM

Zaujímavý projekt a večer plný dobrej nálady a pohodovej hudby pre Vás na koniec mája pripravila Laser Arena v spolupráci s Opakom.

Nový zaujímavý projekt Džem session prináša spevák a producent legendárnej bratislavskej skupiny A.M.O, OPAK. Pod jeho záštitou sa 26.5.2012 od 21:00 hod. priestory Laser Arény zaplnia zvukom World music, Reggae, Dancehall, R'n'B a Hip hop. Na pódiu samozrejme spoza gramcov a mikrofónov zahrá Opak spolu so svojimi hudobnými hosťami, ktorými budú basgitarisa Marc Sipeky, Rastaman Pokyman a perkusionista Peter „Hugo“ Hurinský. Príďte sa zabaviť a nechajte sa príjemne prekvapiť zaujímavou spoločnosťou.

Džem session 26.5. v Laser Aréne je druhou džemovačkou v tomto roku. Prvotná myšlienka vznikla začiatkom roka a jej základný kameň bol položený vo februári tohto roku ako after party dobročinnej akcie Kvapka krvi pre tých, ktorí sa ocitli na hrane. Organizátormi podujatia sú Laser Arena, Opak a taktiež aj občianske združenie Na Hrane, zaoberajúce sa podporou a rozvojom adrenalínových športov.

”Lebo muzika ide Najvác, do basov ide Najvác

keď objaví sa môj ksicht na stagi bude to Najvác

Pochopili? Najvác, že moja vec je Najvác, je to rap,

čo hrá Ti dneska no bude hrať aj zajtra.”

(Opak)

Nech Vám teda dobrý sound hrá aj tento víkend, rezervujte si sobotný večer 26.5.2012 pre Laser Arénu na Prešovskej 45 v Bratislave. Zažite spolu s nami druhú Džem session a veríme, že z nej spoločne s Vami urobíme peknú tradíciu.

Viac info o akcii nájdete tu (https://www.facebook.com/events/437605239584385/)

 

Tešia sa na Vás občianske združenie Na Hrane, Opak s hosťami a kolektív Laser Arény.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu