Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Trapas v živom vysielaní: Moderátorka si pozerala medzi nohy!

Faux pas zvládla moderátorka s úsmevom
Faux pas zvládla moderátorka s úsmevom (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Nebýva zvykom, aby televízne moderátorky miesto správ upriamili pozornosť divákov na svoj rozkrok, ale jednej z nich sa to predsa len poradilo. Sara Eisenová, ktorá pracuje pre americký obchodný kanál Bloomberg, odhalila viac, ako chcela. V priamom prenose dala nahliadnuť pod svoje šaty.

Vstup televíznej reportérky Sheily Dharmarajanovej skončil pre technické problémy s mikrofónom oveľa skôr, ako bolo v pláne. Aby kameraman zachránil situáciu, rýchlym švenkom sa zameral na jej kolegyňu Saru Eisenovú, čo pekná blondínka nečakala. V domnení, že je stále mimo záberu mala šaty vyhrnuté až na stehná a upravovala si spodnú bielizeň.

V okamihu, keď zistila, čo sa stalo, rýchlo stiahla sukňu a zakryla svoj obnažený rozkrok. Ani v takejto nepríjemnej situácii však nestratila chladnú hlavu a s úsmevom sa najprv ospravedlnila za peripetie v štúdiu a plynule prešla k správam o španielskom bankovom systéme.

Záznam, ktorý sa objavil aj na internete, sa okamžite stal hitom a v priebehu 24 hodín si ho pozrelo úctyhodných 76-tisíc zvedavcov. Okrem pobavených komentárov väčšina z nich zložila Sare poklonu za to, ako sa dokázala s faux pas skvelo vyrovnať. "Nenechala sa vykoľajiť. Je skutočná profesionálka," vyjadril sa jeden z priaznivcov.

Sara Eisenová sa špecializuje na globálnu makroekonómiu so zameraním sa na cudzie meny a trhy. V čase nukleárnej krízy vo Fukušime prinášala reportáže z Japonska a zúčastnila sa napríklad summitov G20 či stretnutí MMF.

Trapas moderátorky

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu