Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tajomstvo mŕtveho vojaka prasklo: Na pohreb prišli obe manželky!

Všetky Gonzalezove ženy sa usadili v prvom rade Zobraziť galériu (2)
Všetky Gonzalezove ženy sa usadili v prvom rade (Zdroj: kget.com)

HUNTINGTON PARK - Smrť môže často odhaliť aj tie najlepšie skryté tajomstvá. Tie mal očividne aj 29-ročný americký vojak Moises J. Gonzalez, ktorý zahynul pri dopravne nehode v Afganistane. Zanechal po sebe troch synov, a ako vyšlo najavo, aj dve manželky.

Tie sa stretli na pohrebe. Nehovorili spolu, len si raz vymenili pohľady. Pocty a uznania zo strany armády sa dostalo iba jeho prvej manželke Darlene Garciovej z Los Angeles, ktorej darovalo vojsko americkú vlajku. Po Mojsesovej smrti bude dostávať prídavky. Druhá žena Ruth Bayonaová sa vydala za Gonzaleza v roku 2010 a podľa všetkého ju armáda vôbec nekontaktovala a smrť manžela jej neoznámila.

Bayonaová žila s vojakom v kalifornskom Bakersfielde takmer tri roky a dúfala, že po jeho smrti jej armáda vyplatí aspoň nejakú kompenzáciu. Všetky výhody však pripadli iba Garciovej, ktorá seržantovi porodila jeho prvého syna.

"Tá žena v jeho živote už nič neznamenala a jediný dôvod, prečo sa teraz začala o všetko zaujímať, sú výhody, ktoré jej z toho plynú," uviedla Ruth, ktorá má tiež syna. Toho s Mojsesom počala dokonca aj tretia žena, ktorá sa pohrebu zúčastnila. S padlým vojakom však nikdy v manželskom zväzku.

Bayonaová tvrdí, že jej Gonzalez povedal o svojom prvom manželstve vlani, ale trval na tom, že žiadosť o rozvod vyplnil už pred niekoľkými rokmi, napísal portál Novinky.cz.

Manželky sa stretli na pohrebe

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu