Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Prekvapená výherkyňa bude lietať so SkyEurope rok zadarmo

 Šťastná výherkyňa Silvia Marušincová v spoločnosti generálneho riaditeľa SkyEurope Christiana Mandla a PR manažérky SkyEurope Gabriely Horváthovej. Zobraziť galériu (5)
Šťastná výherkyňa Silvia Marušincová v spoločnosti generálneho riaditeľa SkyEurope Christiana Mandla a PR manažérky SkyEurope Gabriely Horváthovej.

Vo štvrtok v ranných hodinách bola v letiskovej hale v Bratislave milo zaskočená mladá konzultantka Silvia Marušincová, ktorá ani len netušila, že sa stane 5.379.455tou pasažierkou SkyEurope.

Cestovala na služobnú cestu do Bukurešti a na check-ine dostala kyticu kvetov a čestnú výhernú letenku priamo z rúk generálneho riaditeľa SkyEurope Christiana Mandla. Vďaka svojej výhre bude môcť celý rok 2007 cestovať so SkyEurope úplne zadarmo. „Keby som bola vedela, že dnes budem mediálna hviezda, aj by som sa trochu upravila“, reagovala na blesky fotoreportérov vysmiata Silvia.

Dnešným dňom letecká spoločnosť SkyEurope prepravila už symbolicky celé Slovensko a pre milióny svojich verných zákazníkov pripravila štedrý Vianočný bazár 100.000 leteniek za 0,-Sk. Nemusíte teda čakať na zimný výpredaj, so SkyEurope môžete už teraz lietať z Bratislavy do 14 najatraktívnejších európskych destinácií len za poplatky.

Letenky SkyEurope si môžete kúpiť cez internetovú stránku www.skyeurope.com

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu