Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Novinka vo svete bazénov pre rok 2012– centrálny systém riadenia CompassPools iQ

Novinka vo svete bazénov pre rok 2012 – centrálny systém riadenia CompassPools iQ Zobraziť galériu (4)
Novinka vo svete bazénov pre rok 2012 – centrálny systém riadenia CompassPools iQ

Náročnosť obsluhy bazéna a jeho zariadení je často krát faktorom, ktorý odrádza od jeho kúpy. V dobre vybavenom bazéne je v priemere 7-10 zariadení a atrakcií, ktoré je potrebné ovládať, aby bola voda v bazéne kvalitná a zároveň mohol používateľ využívať možnosti, ktoré mu tieto periférie poskytujú.

Slovenská spoločnosť Compass Ceramic Pools, s.r.o., najväčší európsky výrobca kompozitných bazénov, uviedla tento rok na trh novinku, ktorá rieši tento problém a postará sa o komfort v používaní bazéna.

Integrálne riadenie zariadení a periférií bazéna

CompassPools iQ zabezpečuje riadenie všetkých komponentov bazéna a atrakcií. Nahrádza manuálny režim, resp. parciálny automatický režim, ktorým zariadenia disponujú. Všetky zariadenia sú teraz centrálne pripojené k iQ, ktoré sa stará o ich zapínanie a vypínanie v správnych časoch a intervaloch tak, aby si voda zachovala dlhodobo požadované vlastnosti. Bazén je tak stále vo výbornej kondícii a udržiavaný podľa nastavených cieľových hodnôt.

Pohodlné ovládanie

Používateľ dostáva po zakúpení iQ interiérovú jednotku, na ktorej má prehľad o všetkých potrebných hodnotách. V prípade, ak je napríklad teplota, pH alebo iný parameter mimo žiadaného rozsahu, používateľa upozorní na možný problém aj email. Z internej jednotky je možné zároveň ovládať vybrané zariadenia a atrakcie bazéna a meniť im požadované nastavenia.
Pomocou vodotesného diaľkového ovládača, ktorý sa používa priamo vo vode, je zase možné zapínať svetlá, protiprúd, masáž či vodopád. Ani to ešte nie je všetko. Bazén je napojený na internet a pohodlne prostredníctvom webovej aplikácie je možné sledovať aktuálny stav bazéna odkiaľkoľvek.

Novinka vo svete bazénov
Zobraziť galériu (4)

Lepší servis

CompassPools iQ znamená aj lepší a rýchlejší servis bazéna. Servisný technik je vopred informovaný o potenciálnom probléme, resp. ho z uložených hodnôt a grafov jednoduchšie identifikuje. Zvyšuje sa tak životnosť jednotlivých zariadení, ktoré stále bežia v optimálnom režime a takisto sa zrýchľuje prípadný servisný zásah.

Pre viac informácií o produkte CompassPools iQ  sa dozviete na stránke výrobcu bazénov Compass Ceramic Pools.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu