Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Avis Travel Club

Avis Travel Club
Avis Travel Club

BRATISLAVA - Úplná novinka pre nadšencov motorizmu - možnosť otestovať si automobilové novinky v atraktívnom prostredí.

Spoločnosť AVIS Slovensko v spolupráci s cestovnou kanceláriou BTU Business Travel Unlimited pripravila projekt, ktorého základným princípom je sprostredkovanie cestovných zážitkov v spojitosti s automobilovými novinkami uvádzanými na trh. Ide o absolútnu novinku ako na slovenskom tak aj európskom trhu s plánom rozširovania sa aj do iných krajín.

V ponuke bude balík v trvaní 2-3 dní, víkendu alebo predĺženého víkendu a bude vyplnený tématickými okruhmi. Zameranie je na využitie vlastností vozidla, prezentácie vozidla a atrakcie spojené s cestovaním v danej lokalite.

Balík bude okrem jazdy autom v príjemnom prostredi zahŕňať aj ubytovanie, stravu, poistenie, technickú asistenciu a sprievodný program. V závislosti od lokality budú pripravené prehliadky miest, okolia a ochutnávky miestnych špecialít.

Prvé termíny sú naplánované na september 2012 a budú k dispozícii individálnym záujemcom aj skupinám.

Viac čoskoro na www.avistravelclub.com

 

***O spoločnosti***

AVIS pôsobí na Slovensku v zastúpení od roku 1996. Prevádzkuje najmladšiu flotilu vozidiel na Slovensku, v rámci 16 kategórií ponúka 365 dní v roku na prenájom takmer 300 automobilov. Prevádzkuje  širokú paletu vozidiel od strednej nižšej triedy až po úžitkové vozidlá či luxusné limuzíny. Je efektívnym a úsporným riešením outsorcingu vozidlového parku pre klientov od jednotlivcov až po veľké spoločnosti. AVIS na Slovensku je voľbou číslo jedna pri požičiavaní áut. AVIS sa vždy snaží viac.

AVIS je medzinárodná požičovňa automobilov, ktorá patrí k svetovým lídrom trhu. Prevádzkuje vyše 4000 kancelárií vo viac ako 170 krajinách sveta, pričom prenajíma viac ako  500 000 vozidiel.

***O spoločnosti***

BTU (BTU Business Travel Unlimited) bola založená v roku 1993 a je súčasťou silnej skupiny Reisewelt. Dnes je spoločnosť jedným z troch najväčších poskytovateľov manažmentu služobných ciest v Rakúsku. BTU má 84 zamestnancov s kanceláriami vo Viedni a celom rakúsku, Prahe, Bratislave a Mníchove.

Na Slovensku pôsobí BTU od roku 2005 a radí sa medzi lídrov v poskytovaní komplexného servisu v oblasti služobných ciest, eventov a motivačných ciest pre firmy a organizácie.

BTU je partnerom medzinárodnej siete FCm Travel Solutions, ktorá má zastúpenie v 75 krajinách sveta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu