Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

"Dvojtonová Lochneska" schudla 65 kíl a našla si mladého milenca!

Liz bola kedysi poriadne veľká Zobraziť galériu (2)
Liz bola kedysi poriadne veľká (Zdroj: Daily Mail)

LEDBURY - Britská ošetrovateľka Liz Barkerová (29) vážila 140 kíl a pre svoju hmotnosť radšej ani nechodila do spoločnosti. Po posmešnom prirovnaní k Lochneske však za 18 mesiacov schudla päť konfekčných veľkostí a dokonca si našla aj o mladučkého milenca - futbalistu.

Liz, ktorá pracuje v dome dôchodcov, sa spamätala až vo chvíli, keď ju jeden starček počastoval nelichotivou prezývkou. To ju samozrejme poriadne naštvalo, ale zároveň pochopila, že by so svojou nadváhou mala konečne niečo robiť.

"Zvykla som si časom na to, že na mňa na ulici volali "tlsťoška", ale keď na mňa pred všetkými mojimi zverencami jeden z nich zavolal, "Dvojtonová Lochneska", ranilo ma to, aj keď viem , že to nemyslel zle," spomína Liz na zásadný bod zlomu.

Po tejto impertinentnej poznámke sa prihlásila do klubu chudnutia a chodí tam už dva roky. Naučili ju, ako sa správne stravovať a hlavne, aké je dôležité sa hýbať. Preto začala postupne trikrát týždenne plávať a behať.

Nová Liz je oveľa chudšia a šťastnejšia

Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Daily Mail)

"Stal sa zo mňa úplne nový človek, ktorý žije nový život," uvedomuje si Liz. "Získala som sebadôveru, a preto som aj začala chodiť do spoločnosti. Jediný problém bol, že som nemala čo na seba," usmieva sa žena, ktorá práve vďaka spoločenským sedeniam našla lásku v podobe 24-ročného futbalistu.

"Teraz si oveľa viac užívam život. Konečne ma baví nakupovať oblečenie a skúšam ďalšie nové veci, ktoré som si predtým nemohla so svojou váhou dovoliť," dodáva šťastne Liz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu