Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Parketový lev: Dvojročný prevtelený Elvis sa zvŕta ako profík!

Will to na parkete rozbalil
Will to na parkete rozbalil (Zdroj: YouTube)

KODAŇ - Dvojročný William Stokkebroe z Dánska sa stal cez noc hviezdou. Začiatkom marca na talentovej súťaži totiž predviedol strhujúce tanečné vystúpenie na hit Elvisa Presleyho Jailhouse Rock, ktorému by sa mohol pokloniť hociktorý profesionálny tanečník. Nadaný drobec si vďaka svojim kreáciám podmanil divákov a vyslúžil si obrovský aplauz.

Tanec má malý Will v krvi, obaja jeho rodičia Kristina a Peter sú totiž profesionálnymi tanečníkmi. Po tom, čo chlapček na začiatku súťaže pozoroval tréning svojich rodičov a ostatných účastníkov show, vyburcovalo ho to natoľko, že vtrhol na parket a rozhodol sa predviesť na oplátku svoje tanečné umenie. Dokázal, že má nielen pohybové nadanie, ale zároveň je už v tak nízkom veku neuveriteľným šoumenom, ktorý dokáže poblázniť davy.

Malý Elvis predviedol parádne tanečné kúsky, pri ktorých hádzal grimasy a mával nadšenému publiku. Rýchle tempo svojich vybrúsených krokových variácií dokonca prekladali dramatickými pauzami v rytme hudby, pri ktorých čakal, než sa znovu rozbehne divoký refrén. Pri pohľade na takmer profesionálny výkon by mu zrejme len málokto hádal dva roky.

Za svoje číslo malý Will zožal búrlivé ovácie. Úspech však nezbiera len na parkete, ale teraz už aj na internete. Jeho roztomilé vystúpenie si počas niekoľkých dní pozreli milióny ľudí. V budúcnosti sa má tanečný svet zrejme na čo tešiť.

Malý Elvis

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu