Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Sexi osobnosti, interpreti a DJ-i za slovenský dvojkríž na srdci!

Logo Fridays Zobraziť galériu (10)
Logo Fridays

Minulým piatkom sa začala zhmotňovať myšlienka pravidelného piatkového spojenia všetkých párty ľudí na celom Slovensku do jedného celku. Najznámejší Slovenskí DJ-i sa o tom vyjadrujú ako o konečne prvej párty, o ktorej chýry prekročia hranice krajiny a bude existovať niečo čo bude špecificky "naše".

Dvojkríž na srdci je symbolom nového fenoménu menom Fridays, ktorý sa začína diať vo viacerých kluboch, kde bude pokračovať každý piatok. Postupne sa doňho zapájajú aj známi interpreti ako Anita Soul, Ladylicious a ostatní, ktorí by chceli spojiť svoje turné s takouto celo-slovenskou myšlienkou.

Na sociálnej sieti si DJi a interpreti vytvorili rôzne predvolebné vizuály, aby úsmevne upozornili na niečo, čomu veria a je ich vlastné. Táto myšlienka bola pôvodne vytvorená dvoma mladými kreatívcami zo Cherry&Cherry, ktorí organizujú rôzne mienkotvorné V.I.P., aj benefičné projekty v Bratislave.

Za svoju si ju už však berie stále viac známych osobností, ktoré chodia tento projekt do jednotlivých klubov krstiť, alebo ju zdieľajú iným spôsobom z vlastného presvedčenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu