Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Podivný účinok narkózy: Muž sa už dva roky neustále rehoce!

Huugova manželka je z jeho smiechu už poriadne rozladená
Huugova manželka je z jeho smiechu už poriadne rozladená (Zdroj: YouTube)

AMSTERDAM - Holanďan, ktorý pred dvomi rokmi podstúpil operáciu bedrového kĺbu, sa z narkózy prebral ako úplne iný človek. Jeho manželka sa pre miestnu televíziu posťažovala, že jej muž sa odvtedy nevie prestať smiať. Pobavenie na tvári mu dokáže vyvolať akákoľvek hlúposť.

Huug Bosse nikdy netrpel nedostatkom zmyslu pre humor, ale od operácie sa uškŕňa takmer bez prestávky. "Niekedy je to už poriadne otravné. Keď sa s ním rozprávate a všetko, čo robí, je, že sa smeje, vie to byť nepríjemné," tvrdí nešťastná manželka.

O tom, že si jeho žena nevymýšľa, sa presvedčili aj tvorcovia televíznej relácie, ktorí mali problém z Holanďana vytiahnuť akúkoľvek priamu odpoveď. Muž si vôbec nie je vedomý nejakej zmeny a podľa neho je všetko v poriadku. Smeje sa na všetkom a všade.

Táto bizarnosť však dosť naštrbila rodinné vzťahy. Jeho dcéra a brat sú takí podráždení jeho neustálym veselím, že odmietajú dvojicu viac navštevovať. Bossemu to ale náladu nepokazilo a pri spomenutí tejto nepríjemnosti sa iba zasmial a búrlivo udrel do kolien.

Hoci to vyzerá, že Huug nepozná mieru, existuje jedna vec, ktorá ho stále dokáže rozplakať. Je ňou holandská hymna, ktorú opísal ako nádhernú pieseň.

Video je s anglickými titulkami

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu