Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Potešte ženy, na ktorých Vám záleží

Potešte ženy na MDŽ Zobraziť galériu (11)
Potešte ženy na MDŽ (Zdroj: klenotyaurum.sk)

BRATISLAVA - Ak chcete ženám, ktoré sú pre Vás v živote dôležité, venovať darček práve dnes, na MDŽ, a stále neviete, čo by ich potešilo, nazrite s nami do tajov ženskej duše.

Každá žena je iná, preto zovšeobecniť zopár pravidiel, ktoré keď dodržíte, zaručene každú ženu potešíte, je nemožné. Pripravili sme pre Vás však zopár tipov, ktoré Vám môžu pomôcť pri výbere darčeka pre Vašu ženu.

Obyčajne väčšina z nás siaha po kvetoch, ktoré sú vďačným darčekom pri akomkoľvek sviatku. Málokto z nás si však uvedomí, že v hodnote krásnej kytice môžete dnes potešiť ženu aj šperkom. Ten zostane krásny nielen v deň obdarovania, ale pri správnej starostlivosti aj niekoľko rokov. A nie je nič krajšie, ako keď si žena pri nosení šperku spomenie na človeka, ktorý jej ho daroval. Či chcete obdarovať svoju mamu, manželku, priateľku, či kamarátku, zo širokej ponuky strieborných šperkov Dilema, im určite vyberiete kúsky, ktoré ocenia.

Niektorí z nás však majú rozpočet na darčeky pre svojich blízkych veľkorysejší rozpočet. Pre tieto prípady odporúčame kombináciu kvetov a darčeku trvalej hodnoty. A keďže šperky sú najlepším priateľom ženy, naše odporúčania smerujú opäť týmto smerom. Siahnuť môžete po zlatých, či briliantových šperkoch alebo môžete skombinovať značkové hodinky a šperky a vytvoriť tak nádherný set, ktorým sa žena bude pýšiť pri každej príležitosti. Ak je Vaša žena skôr športový typ a na šperky si nepotrpí, siahnite po hodinkách. Športovými či športovo elegantnými modelmi svetoznámych značiek ako DKNY, Tommy Hilfiger, Lacoste, Adidas, Fossil či Diesel sa určite zavďačíte.  V dnešnej dobe sú hodinky totiž navrhované v súlade s najnovšími módnymi trendmi a mnohokrát sú na slovo vzatými šperkami. Preto ich často ako šperky aj vnímame, keďže neplnia len úlohu časomiery ale aj ozdoby. Najširšiu ponuku briliantových, zlatých a strieborných šperkov, prípadne značkových hodiniek a šperkov nájdete v sieti predajní Klenoty Aurum na jedenástich predajných miestach na Slovensku. Viac informácií o sortimente nájdete aj na www.klenotyaurum.sk .

Klenoty Aurum: „Šperky nie sú hriech...“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu