Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prieskum potešil: Hotely v Bratislave sú štvrté najlepšie na svete!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: hotels-in-bratislava.com)

NORIMBERG - Hoci Bratislava nepatrí medzi turistami najvyhľadávanejšie metropoly, predsa len sa môže niečím pochváliť. Keď už do slovenskej metropoly nejakí návštevníci zavítajú, väčšinou sú s hotelovými službami nadmieru spokojní. Dokazuje to výborné umiestnenie v rebríčku na portáli hotel.info, ktorý ponúka rezervácie vo vyše 210 000 hoteloch na celom svete.

Návštevníci, ktorí hodnotili hotely vo svetových metropolách, totiž označili hotely v Bratislave za štvrté najlepšie. Najviac sú turisti spokojní s hotelovými službami v poľskej Varšave.

Hostia udeľovali hotelom body a vznikol tak medzinárodný rebríček podľa ich spokojnosti so službami. Do prvej trojky sa okrem Varšavy, ktorej udelili 7,90 bodu, dostalo japonské Tokio (7,67 bodu) a fínske Helsinki (7,65 bodu). Štvrtá Bratislava si vyslúžila 7,56 bodu. Hostia boli v slovenskom hlavnom meste spokojnejší než vlani v novembri.

Na piatom mieste sa ocitlo estónske hlavné mesto Tallinn (7,55), na šiestej nemecký Berlín (7,54), siedma je česká Praha (7,52), ôsma Budapešť (7,51), deviata skončila bulharská Sofia (7,49) a desiatku uzatvára thajský Bangkok (takisto 7,49).

Čínsky Peking sa dostal do medzinárodného zoznamu najlepších miest, a to vďaka zlepšeniu celkového hodnotenia zo 7,19 na 7,20 bodu. Menej boli hostia spokojní s ubytovaním v litovskom hlavnom meste Vilnius.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu