Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Shaolinskí mnísi v Bratislave povečerajú s fanúšikmi

Shaolinskí mnísi v Bratislave povečerajú s fanúšikmi Zobraziť galériu (5)
Shaolinskí mnísi v Bratislave povečerajú s fanúšikmi

Shaolinskí mnísi, ktorí so svojou exhibíciou bojových umení cestujú po celom svete často vyrážajú dych svojím umením. Šokujúce predstavenie, často popierajúce mnohé fyzikálne zákony o pár dní predvedú aj na Slovensku. 18 mníchov, medzi ktorými sú aj 4 deti majú prísny režim, no napriek tomu si nájdu čas aj obdivovateľov ich umenia. Preto sa rozhodli, že pár fanúšikov pozvú na večeru.

Len tri exkluzívne exhibície tento rok absolvujú mnísi na Slovensku. Najskôr v pondelok v Nitre, v utorok v Bratislave a o deň neskôr v Komárne. Práve ich návšteva Bratislavy však urobí špeciálnu radosť niekoľkým obdivovateľom shaolinského kung fu umenia. Mnísi ich totiž po predstavení pozvú na večeru.

„Fanúšikovia shaolinských mníchov mali možnosť súťažiť o stretnutie s nimi dostanú špeciálny bonus. Po predstavení ich totiž mnísi pozývajú na spoločnú večeru do jednej z bratislavských čínskych reštaurácií. Budú tak mať možnosť na vlastné oči zažiť rôzne ich rituály a zvyky, ktoré dodržiavajú a nazrieť tak aj trochu do ich súkromia,“ povedal organizátor exhibície Tajomstvo QI.

Počas predstavenia budú mať diváci možnosť vidieť aj také veci, ako drvenie dlažobných kociek na tele, tlačenie ťažkých bremien oštepom a mnohé ďalšie šokujúce kúsky. Vystúpenia Shaolin boli uskutočnené na štyroch kontinentoch, pred viac ako tromi miliónmi divákov a tiež boli pozvaní do mnohých zábavných programov sveta ako napríklad do šou Thomasa Gottschalka, Jay Lena či Davida Lettermana.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu