Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Marie vážila 320 kíl, viac ako jej muž a štyri deti dokopy!

Marie nevládala ani chodiť po schodoch
Marie nevládala ani chodiť po schodoch (Zdroj: Caters)

NEWARK-ON-TRENT - Marie Eatonová (42) vážila dlhé roky neuveriteľných 320 kíl. Aj po porodení štyroch detí mala stále o 30 kíl vyššiu hmotnosť, ako celá jej rodina. Vypapaná žena si však nakoniec povedala dosť a rozhodla sa radikálne zatočiť s nadváhou.

Marie začala priberať po smrti svojej matky, ktorá jej umrela v náručí na infarkt. Psychická trauma urobila svoje a jedinou útechou pre ňu bolo jedlo. Z pôvodnej váhy 57 kíl dosiahla nakoniec neuveriteľných 317 kilogramov.

"Pila som litre sladkých limonád a štyrikrát v týždni si na večeru objednávala veľké menu domov," hovorí o tom, ako sa jej podarilo nabrať toľko tuku.

"Dostala som sa do začarovaného kruhu. Úplne som si zničila spoločenský život. Hanbila som sa za to, ako vyzerám, že sa napríklad niekde podo mnou prelomí stolička, tak som radšej nikam nechodila," spomína si Marie.

Schudnúť sa jej podarilo predovšetkým vďaka svadbe s manželom Paulom, ktorého spoznala cez internetovú zoznamku. "Keď ma Paul požiadal o ruku, bol to pre mňa dôležitý impulz. Nechcela som v bielych svadobných šatách vyzerať obludne," hovorí Marie.

Nasadila preto krutú diétu, ktorá obsahovala len 800 kalórií denne. Prestala sa nalievať sladkými limonádami, napchávať zemiačikmi, čokoládovými tyčinkami a ďalšími obľúbenými kalorickými bombami.

"Bola to veľká zmena, mala som ale motiváciu. Každá žena chce vyzerať na svojej svadbe skvele. Zhadzovanie kíl sa preto pre mňa stalo obsesiou," vysvetľuje.

Touto diétou sa jej podarilo schudnúť prvých 95 kíl. Lekár jej potom odporučil, aby si nechala urobiť bandáž žalúdka.

Keď vlaňajší november išla ako nevesta uličkou, vážila už "len" 133 kíl, teda o 184 menej "Niektorí príbuzní, čo ma dlho nevideli, ma nespoznali. Mysleli, že sa ocitli na cudzej svadbe," usmieva sa. Vo svojom úsilí ale neustala, chudne poctivo ďalej a momentálne má 119 kilogramov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu