Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Rodičia zamlčali, že je hermafrodit: Caroline žila 41 rokov ako muž!

Caroline sa dokonca oženila, dnes je rada ženou
Caroline sa dokonca oženila, dnes je rada ženou (Zdroj: swns.com, )

DARWEN - Britka s mužskými aj ženskými pohlavnými orgánmi žila ako muž vyše 40 rokov, pretože jej rodičia dve desaťročia zamlčovali, že sa narodila ako hermafrodit. Po odhalení pravdy však nabrala odvahu a zmenila sa v ženu.

Caroline Kinseyová sa narodila v roku 1968 v britskom Darwene a jej rodičia boli po pôrode zhrození predstavou, že má obe pohlavia. Lekár im odporučil skryť jej ženské orgány a ponechať iba penis, pretože to tak bolo jednoduchšie. Ako dieťa preto podstúpila operáciu a držali ju v domnení, že je chlapec. Nakoniec si ju a jej brata pre zanedbávanie museli zobrať do starostlivosti sociálni pracovníci.

Obdobie problémov však nastalo už v školských rokoch. Caroline mala pocit, že nikam nepatrí. Chlapci si uťahovali z jej jemného hlasu a dievčatá ju považovali za divnú. Spolužiaci sa jej posmievali a vymýšľali rôzne hanlivé prezývky. Dôvod svojich problémov zistila, až keď mala 19 rokov a dostala sa opäť do kontaktu so svojou matkou, ktorá jej prezradila tajomstvo.

Zrazu síce všetko začalo dávať zmysel, ale aj tak sa nevedela vymaniť zo zaužívaných predstáv. Hoci sa dokonca stihla oženiť, jej vzťah sa veľmi rýchlo rozpadol. Až pred dvomi rokmi sa dokázala pozrieť pravde do očí a začala sa obliekať ako žena. Po období depresií sa tak snaží opäť nájsť svoju osobnosť.

"Som šťastnejšia než kedykoľvek predtým. Cítim sa zdravá a neobzerám sa späť do minulosti, pretože na ňu chcem zabudnúť," hovorí znovuzrodená Caroline.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu