Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Horor na diaľnici: Blázon sa v protismere rútil 110 km/h!

Na vodiča v protismere blikali a trúbili
Na vodiča v protismere blikali a trúbili (Zdroj: YouTube)

KILMARNOCK - Dvaja kamaráti cestou zo škótskeho Kilmarnocku do Glasgowa pred niekoľkými týždňami zbadali na diaľnici blázna, ktorý išiel v protismere rýchlosťou vyše 110 km/h. Jeden z nich neváhal a šoféra v striebornom Renaulte Clio si nakrútil na mobilný telefón.

"Bolo asi pol tretej, pršalo a cesta bola mokrá. Zrazu sme zbadali, ako v našom smere, ale na opačnej strane diaľnice, prefrčalo auto. Môj kamarát ho začal natáčať. Neverili sme vlastným očiam, ten vodič vyzeral ako na samovražednej misii," uviedol Michael, druhý z priateľov, ktorý práve riadil.

Vodič v Renaulte však neohrozoval len svoj ​​život, ale aj všetkých motoristov, ktorí sa mu museli včas vyhnúť. Je priam zázrak, že nedošlo k žiadnej nehode.

"Zatrúbil sme a stiahli okienko, on sa však len obzrel, niečo zagestikuloval a zrýchlil. V tej chvíli sme išli rýchlosťou asi 100 až 110 kilometrov za hodinu, on nám ale unikal," dodal Michael.

"Podobní maniaci by mali skončiť za mrežami a so zákazom riadenia. Väčšinou sa zdá, že presne vedia, čo robia. Keby nabehli do protismeru omylom, stačilo by zastaviť a čakať na pomoc," uviedol v komentároch k videu na YouTube jeden užívateľ.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu