Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Ladylicious: Sexy tanečnice, nekonečná párty

Tina miluje Ladylicious, Ladylicious milujú Tinu Zobraziť galériu (9)
Tina miluje Ladylicious, Ladylicious milujú Tinu (Zdroj: WBW)

BRATISLAVA – Stíhať ich energii je nemôžné! Živelnosť, krásu a talent predstavila dievčenská tanečná skupina známa z televíznej talentovej súťaže aj na párty World by Women.

Vzrušujúce tanečnice z Ladylicious pribudli na zoznam hostiteliek pravidelnej štvrtkovej párty v bratislavskom Kartelli, nielen preto, aby vytancovali svojich fanúšikov, ale aj aby oslávili narodeniny manželky svojho manažéra a „stvoriteľa“. V predvečer jej sviatku vytiahol Miňo Kereš svoju Jitku do kruhu priateľov, medzi ktorými nechýbala herečka Zuzka Šebová, speváčka Tina alebo dídžej Kappa.

Večerom sprevádzal moderátor Michal Sabo, ktorý práve na tejto akcii pohárom vína zakončil svoju vyše mesiac trvajúcu detoxikáciu. O sexy ženách a „zadočkoch, ktoré sa nadtriasajú v rytme hudby“ prišiel zarepovať Majk Spirit, ktorého Ladylicious milujú. O afterpárty sa hudobne postaral Grimaso. A ako sme sa z dobre informovaného zdroja dozvedeli, tanečnice po svojej noci v Kartelli nešli spať. Údajne ťahali ešte aj ďalší večer na jednom z množstva svojich vystúpení.

World by Women každý štvrtok organizuje agentúra Cherry and Cherry spolu s tými najvzrušujúcejšími ženami šoubiznisu. Už 1. marca v Kartelli debutový album speváčky Gabriely Gunčíkovej pokrstí Helena Zeťová. Moderátorkou slávnostného večera bude Adela Banášová. Príďte podporiť kvalitu...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu