Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Výzor jaterníc: Obézne matky sa prezliekli za detské kráľovné krásy!

Matky a dcéry - hrozný pohľad Zobraziť galériu (3)
Matky a dcéry - hrozný pohľad

USA - "Najslávnejšie" obézne americké matky si na vlastnej koži vyskúšali, aké je to byť v úlohe svojich dcér pred zrakmi miliónov divákov. Ich miláčikovia si tým prechádzajú dennodenne často už od dvoch rokov. Snažia sa z nich mať totiž tie najrozkošnejšie kráľovné krásy, ktoré navliekajú do nemožných kostýmov a zmaľujú ako šľapky.

Do "dospelých" veľkosti svojich dcér tieto slávou a úspechom posadnuté matky pretransformoval vo svojej Talk Show slávny novinár, publicista a televízna osobnosť Anderson Cooper. Nechal im zhotoviť presné kópie kostýmov ich dcér vrátane parochní a doplnkov. Cieľom bolo priblížiť im, ako sa vlastne ich polonahé a zmaľované dcéry pred zrakmi neľútostnej poroty i prítomných divákov vlastne cítia.

"V tom korzete som bola tak trochu zovretá, ale inak to bola skvelá zábava," vyhlásila potom June Shannonová, ktorú so svojou šesťročnou dcérou Alanou štylizovali do úlohy "Honey Boo Boo Child".

June Shannonová s dcérkou Alanou

Výzor jaterníc: Obézne matky
Zobraziť galériu (3)

Matka osemročnej Laci už toľko nadšenia zo svojho elastického kostýmu á la Lady Gaga neprejavovala. Na otázku, či nie je dcérka na tak odvážny kostým príliš malá, odpovedala: "Nemyslím si. Nemá na sebe nič iné, než ďalšie deti jej veku. Je to rovnaké, ako keby na sebe mala akékoľvek plavky."

Laci s matkou Alicou

Výzor jaterníc: Obézne matky
Zobraziť galériu (3)

Evidentne ženy vôbec nič nepochopili a snaha moderátora otvoriť im oči vyšla navnivoč. Na otvorenú kritiku, ktorá sa zo strany miliónov rodičov na "krkavčie" matky zniesla, Shannonová odkazuje: "Pre nás ženy, ktoré si všetkými tými náročnými prípravami s dcérkami prechádzame, je to ako šport. Alana miluje to, čo robí. Nebavil by ju bejzbal alebo basketbal."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu