Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dnes sa bude bozkávať vo veľkom!

Dnes sa bude bozkávať vo veľkom!
Dnes sa bude bozkávať vo veľkom!

Dnešný deň sa zapíše do histórie Slovenska horúcimi bozkami! Na svätého Valentína si vyznajú lásku a pobozkajú sa mnohí zaľúbenci. Najväčšia hustota bozkov však bude o 19.00 hod v Poluse, kde sa bude prekonávať Rekord v hromadnom bozkávaní!

Naraz sa tam pobozká niekoľko desiatok až stoviek párov. Pri tom by ste určite nemali chýbať, pretože táto nevšedná akcia sa u nás ešte nekonala!

Zapíšme túto udalosť do Knihy slovenských rekordov, príďte v čo najväčšom počte! Veď kedy inokedy by mal rekord padnúť, než na Valentína?

Vo svete sa už rekordy v bozkávaní robili. V roku 2006 chceli rekord rozbiť Parížania, avšak prišlo ich len 1188, čo na aktuálny svetový rekord, zapísaný v susednej Budapešti, nestačilo. Tam sa totiž na 12 sekúnd ponorilo do bozku presne 11 570 ľudí! U nás sa táto udalosť bude robiť po prvýkrát. Bozkávať sa môžu prísť mladí i starí, môžete prísť, aj ak ste single – tí, čo nemajú partnera, sa môžu pobozkať s ďalším single! Všetci ste vítaní na tejto zaujímavej party! Je to jedinečná možnosť osláviť so svojou drahou polovičkou Valentína úplne cool a originálne!

Počas akcie sa bude po kúskoch predávať najväčšia Valentínska torta v tvare srdca na Slovensku, v ktorej bude zapečený prstienok s krásnym swarovským krištáľom od Silver Moon. Možno ho práve vy nájdete zapečený vo svojom kúsku, a obdarujete ním svoju polovičku... Môžete si kúpiť balónik v tvare srdca, či vyhrať zaujímavé ceny. Registračné lístky na rekord totiž budú zlosovateľné a budete mať za ne možnosť vyhrať kopu cien venovaných nákupným centrom Polus. To sa jednoducho oplatí!

A to ešte nie je všetko! Svojou účasťou urobíte aj dobrú vec: registrácia do rekordu stojí 1 euro, ktoré bude venované neziskovej organizácii ŽELAJ SI na plnenie snov chorých detí. ŽELAJ SI od roku 2006 do 2012 splnilo už 450 snov dlhodobo chorých a zomierajúcich detí a ich počet stále stúpa. Práve táto organizácia rekord iniciovala a zorganizovala, podobne ako v roku 2010 prekonala rekord v púšťaní lampiónov.

Zároveň sa môžete tešiť na spoločný duet spevákov Mira Jaroša a Dominiky Mirgovej, ktorá tu okrem toho predstaví aj svoj najnovší singel, uvítame i Barboru Balúchovú.

Takže nezabudnite! Ak ešte neviete, kde strávite sviatok zaľúbených, príďte aj so svojou polovičkou dnes od 17.30 do 19.00 hod do Polusu a staňte sa súčasťou neobyčajnej valentínskej párty! A pripravte si pery na šťavnatý bozk!!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu