Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Objavte krásu kameňa na výstave Kamenár

Objavte krásu kameňa na výstave Kamenár 
Zobraziť galériu (3)
Objavte krásu kameňa na výstave Kamenár

10. ročník špecializovanej výstavy kameňopriemyslu a geológie KAMENÁR ponúkne prehľad v sortimente kamenárskych výrobkov a strojov na opracovanie kameňa. Odbornosť výstave dodáva záštita Ministerstva životného prostredia SR.

Odbornými garantmi výstavy sú Cech kamenárov Slovenska, Ministerstvo životného prostredia - sekcia geológie a prírodných zdrojov, Slovenský živnostenský zväz a Slovenská akadémia vied. Prezentáciu vystavovateľov doplní odborný sprievodný program.

Slovenská inovačná a energetická agentúra, pobočka Trenčín pripravila informačný seminár pre podnikateľov o podmienkach poskytnutia nenávratného finančného príspevku zo štrukturálnych fondov, Slovenský živnostenský zväz pripravil workshop s možnosťou ďalšej spolupráce pre malých podnikateľov na tému „Systémové riadenie zmien – ako efektívne a lepšie riadiť firmu?“. Firma GABRO ponúka odborné poradenstvo v oblasti impregnácie kameňa a počas výstavy prebehne Zasadnutie Prezídia SŽZ.

Vstup na výstavu pre návštevníkov počas všetkých dní je zdarma. Vstup pre verejnosť je 16.2.-17.2. od 09.00 do 17.00 h a 18.2. od 09.30 do 14.30 h. Viac informácií o výstave a programe nájdete na www.expocenter.sk alebo na Facebooku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu