Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Milostná mágia: Chýba vám partner? Poznáme kúzlo, ako si ho pričarovať!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: loveliesex.blogspot.com)

PRAHA - Sviatok všetkých zamilovaných oslávime už zajtra. Obávate sa, že zostanete na Valentína osamote? Už nemusíte! Vyskúšajte jednoduché kúzlo pre pričarovanie lásky!

Viete už, s kým tohtoročný sviatok lásky strávite? Ak nie, nezúfajte - určite nie ste sami, kto má podobný problém. Možno pomôže, keď vyskúšate jednoduché ľúbostné kúzlo a počkajte, čo sa stane. Pravdepodobne budete veľmi príjemne prekvapení!

Treba však dávať pozor, pretože milostná mágia je v niektorých ohľadoch veľmi háklivá záležitosť. Ide o to, že nesmieme konať proti vôli inej osoby, lebo by to bola manipulácia. Dočkali by sme sa síce krátkodobého úspechu, ale všetko zlé, čo sme spôsobili iným, by sa nám časom trikrát vrátilo. Milostné kúzlenie teda v žiadnom prípade nesmieme zneužívať na ovplyvňovanie ľudí, ktorí sú už zadaní alebo ženatí, resp. vydaté.

Rituál pre pričarovanie vytúženého partnera

Postup je jednoduchý. Vezmite si papier, najlepšie ručne robený, a červenú ceruzku. Na papierik napíšte meno človeka, po ktorom túžite, spolu so svojím menom. Alebo, ak nejde o nikoho konkrétneho, napíšte zoznam vlastností, ktoré by váš vysnívaný partner mal mať. To, čo ste napísali, obkreslite srdcom. Červenú alebo ružovú sviecu namažte vonným olejom z ruže a lístoček spáľte v plameni sviečky, pričom nahlas vyslovte svoje želanie. Sviečku potom nechajte dohorieť do konca. Kúzlo ešte viac posilníte, keď sa budete po celý čas pozerať do jej plameňa a predstavovať si všetky situácie, ktoré túžite so svojou budúcou láskou zdieľať.

Sviatok všetkých zamilovaných je pomenovaný podľa svätého Valentína, ktorý žil kedysi dávno v Rímskej ríši. Údajne mal liečiteľské schopnosti a kvôli svojej viere zomrel mučeníckou smrťou! Povesti o jeho živote sú opradené záhadami.

Novodobá Valentínska tradícia bola po dlhej pauze v období stredoveku obnovená v USA. Ľudia ju vnímajú ako peknú príležitosť na vyznanie lásky a obdarovanie milovaného človeka ľúbostným prianím alebo malým darčekom. Po páde socializmu sa rozšírila aj do krajín Východnej Európy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu