Utorok11. jún 2024, meniny má Jesika, zajtra Zlatko

Z politika popová "hviezda": Natočil vraj najhoršie hudobné video!

Lembit v roli popovej hviezdy
Lembit v roli popovej hviezdy (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Lembit Opik zrejme nevedel čo od dobroty, tak sa rozhodol pokoriť svet hudby. To však nemal robiť; stal sa totiž terčom posmechu celej Veľkej Británie a video, ktoré natočil, sa rýchlo šíri aj do ostatných častí sveta.

Bývalý britský politik už síce nederie lavicu v parlamente, to však neznamená, že sa z neho teraz môže stať hviezda hudobných videoklipov. Opik si ale verí a nedávno prikývol na spoluprácu so skupinou Good Suns.

V čiernom obleku a kravate sa na londýnskych strechách zvŕta na pesničku pod názvom Pop Wound, pričom sa mu z úst len sťažka derú jej slová. Jeho miestami až príliš vážny výraz pôsobí skôr komicky a tanečné figúry, ktoré bývalý liberálny demokrat predvádza, mu tiež nepridávajú na serióznosti.

Video sa okamžite stalo hitom a užívatelia sa zamýšľajú nad tým, či to Lembit myslel vážne alebo išlo len o recesiu. Ťažko povedať, pretože štyridsaťšesťročný neúspešný kandidát na starostu Londýna už za sebou zopár "excesov" má. Po tom, ako sa v roku 2010 nedostal do parlamentu, to skúšal ako stand up komik a objavil sa aj v reality šou. Taktiež ho preslávil vzťah s členkou rumunskej popovej skupiny Cheeky Girls, Gabrielou Irimiovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu