Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Celebrity necelebritne, alebo aj celebrity sú normálni ľudia

Celebrity necelebritne, alebo aj celebrity sú normálni ľudia Zobraziť galériu (15)
Celebrity necelebritne, alebo aj celebrity sú normálni ľudia

Milan Lasica, Karel Roden, Emir Kusturica, Martin Dejdar, Zdeněk Svěrák, Barbora Bobuľová, Petra Polnišová, Martin Huba, Marián Geišberg a mnohí iní poskytli exkluzívny rozhovor novému časopisu na trhu. Časopisu GONG SK. GONG SK „Celebrity necelebritne, alebo aj celebrity sú normálni ľudia“

Tak už je to tu, už sa pomaly plní škatuľa, ktorú si v redakcii Gongu pripravili na názory čitateľov. Pôvodne to bola škatuľka, ale zdá sa, že tvorcovia sa trafili do vkusu pomerne veľkej skupiny ľudí, takže škatuľku bolo potrebné nafúknuť. Prvé číslo Gongu, nový prírastok do rodiny slovenských časopisov, sa teda úspešne uviedlo na trh. Svoje požehnanie mu dali nielen slovenské a české hviezdy, ale i hviezdy, ktoré zbierajú úspechy po celom svete. Asi nie je náhoda, že v Gongu si čitateľ nájde rozhovory s Milanom Lasicom, Táňou Pauhofovou, Petrou Polnišovou, Braňom Deákom, Romanom Luknárom, Mariánom Geišbergom, René Štúrom a Sväťom Malachovským, Martinom Hubom, ale i s Barborou Bobuľovou, Martinom Dejdarom, Karlom Rodenom, Emirom Kusturicom, Zdeňkom Svěrákom a s mnohými inými zaujímavými ľuďmi.

A verte, že v týchto rozhovoroch sa dozviete hlavne to, akí sú to ľudia, čo si myslia, o čom snívajú. Žiadne klebety, žiadne senzácie, len obyčajná ľudská duša. Presne to, na čo sme v tejto podivnej rýchlej dobe skoro zabudli. Na človečinu. Aj vďaka čitateľom, ktorým, zdá sa, kúsok človečiny chýbal, sa Gongu jeho vplávanie do slovenských mediálnych vôd podaril. Držme mu palce, aby aj ďalej pokojne plával. A čo s tou škatuľou s vašimi nápadmi a pripomienkami? Už v druhom čísle časopisu Gong si o nich budete môcť prečítať. A samozrejme sa dozviete i mená výhercov  súťaže o zaujímavé ceny, ktorá trvá do 31. 1. 2012. Hlasovania sa môžete zúčastniť na fanpage stránke Gong.

Nech ste kdekoľvek a nech robíte čokoľvek, s Gongom je to príjemnejšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu