Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Cesta k lepším fitness výsledkom

Forza Balance Zobraziť galériu (2)
Forza Balance

Aj vy ste si dali ako novoročné predsavzatie, že budete pravidelne športovať? Ak v tejto oblasti sledujete trendy, mali by ste vedieť o dvoch zaujímavých novinkách, ktoré boli predstavené na cestovateľskom veľtrhu v Inchebe v sekcii Wellness a fitness.

Pri cvičení v posilňovni je káva veľmi vhodným povzbudzujúcim nápojom. Kofeín zvyšuje výkonnosť a napomáha pri spaľovaní tuku. Niektorí ľudia však majú problém kávu pred cvičením stráviť. V Taliansku vyvinuli nápoj menom Fitness Coffee bohatý na antioxidanty. Ide o kávu, v ktorej je o 300% viac antioxidantov než v zelenom čaji.

Časť kofeínu v nej nahrádzajú bylinky s množstvom účinkov priaznivých na náš organizmus. Fitness Coffee obsahuje: mätu piepornú, pomarančovník, klinček, kurkumu, sladké drievko, zázvor, čajovník čínsky, kardamon, škoricu, yerba mate, badián, aníz a rhodiolu rosea. Zaujímavá kombinácia kávy a bylín nielen vytvára lahodnú ľahkú príchuť, ale podľa 3 mesiace trvajúcch testov, až 83% ľudí ktorí cvičili a pili Fitness Coffee zaznamenalo želaný úbytok na hmotnosti.

Určite ste v médiách videli mnoho reklám na náramky podporujúce koncentráciu, stabilitu a prísun energie. Naozaj ide o fantastický vynález, ktorý vás môže stimulovať pri cvičení a fyzickej aktivite, treba sa však vyvarovať falzifikátov. Náramky začali vyrábať firmy v Ázii s nízkymi nákladmi avšak bez želaných účinkov. Ak pravidelne športujete a chcete si takýto náramok kúpiť, vyberte si značku Forza Balance s doživotnou zárukou funkčnosti. V náramkoch Forza Balance je zakódovaná informácia, ktorá rozumie nášmu bio-elektromagnetickému poľu a dokáže ju prenášať do nášho organizmu.

Tento výrobok pôsobí ako akýsi „šetrič energie“. Lepšie sa vyspíte, rozlúčite sa s bolesťami hlavy, či v chrbte pochádzajúcimi z nestabilného držania tela. Náramok pomáha pri športovaní, telo sa lepšie regeneruje a prináša väčšiu chuť prekonávať sám seba. Zaujímavosťou je, že Forza Balance vyrobil aj prívesok na obojok pre našich domácich miláčikov s rovnakými účinkami ako majú už spomínané náramky. Takto váš psík alebo mačka nebude podliehať znervózňujúcemu žiareniu mobilov a vysielačov.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu