Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Čo spája Táňu Pauhofovú, Romana Luknára, Braňa Deáka a René Štúra?

Časopis Gong Zobraziť galériu (8)
Časopis Gong (Zdroj: PR)

Všetci s obľubou čítajú nový slovenský časopis, ktorý práve vyšiel na trh. Zaujímavé témy o obľúbených osobnostiach, pútavé a hlavne „necelebritné“ spracovanie. Veď posúďte sami.

Pôvodne to vyzeralo, že žiaden krst nového časopisu Gong nebude. Ale vraj sa to tak robí a možno sa to (z úcty k ľuďom, ktorí si tento časopis prečítajú) aj tak trochu patrí. Takže krst. Celebrity? Šampanské? Príjemné prostredie krčmičky v centre mesta? Kamery? Fotoaparáty? Teda, aspoň tak to zvyčajne prebieha. Lenže zakladatelia časopisu si pri vzniku Gongu dali súkromný podtitul „Celebrity necelebritne“. Periodík, kde sa ľudia dozvedia, kto s kým spáva, kedy sa rozišli, ako veľmi ich to bolelo, alebo ako sa jeden druhému pomstili, kedy bol kto vyvenčiť psa, alebo koľko zaplatil za plastickú operáciu... je na trhu toľko, že autori Gongu    nemali najmenšiu chuť zaradiť sa do pomerne dlhého radu. Ale krstiť predsa len treba. A v duchu ďalšieho podtitulu „Časopis s vlastným názorom“, sa teda rozhodli pokrstiť ho nielen s ľuďmi, ktorí mu poskytli rozhovor a dovolili im tak odhaliť kúsok ich duše a ich snov, ale i s ľuďmi, ktorým sa tie rozhovory páčili, skrátka s čitateľmi, lebo bez nich by Gong bol len ďalším kusom papiera na zemiakové šupy. Nuž a ešte ostalo nezodpovedané kde a ako. Kdekoľvek, kde komukoľvek môže robiť Gong príjemnú spoločnosť<br> a ako... jednoducho čitateľovou pozornosťou. A z čoho majú autori časopisu asi najväčšiu radosť je to, že vďaka tejto voľbe má časopis obrovské množstvo krstných mám a krstných otcov, ktorých ani nemuseli dlho prosiť, aby sa krstu zúčastnili. Ponúkame aspoň malú vzorku, všetci by sa nám sem nevošli.

Viac informácií o časopise nájdete aj na Fanpage GONGSK. Pridajte sa k našim priateľom a sledujte najnovšie informácie z diania časopisu.
Nech ste kdekoľvek a nech robíte čokoľvek, s Gongom je to príjemnejšie.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu