Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Suverénna zlodejka: Kartón piva si strčila medzi nohy!

Schovať kartón medzi nohami nebolo pre zlodejku vôbec obtiažne
Schovať kartón medzi nohami nebolo pre zlodejku vôbec obtiažne (Zdroj: YouTube)

MALAJZIA - Celému kartónu britského piva zjavne nevedela odolať jedna zlodejka v malajzijskom obchode. Napriek bezpečnostným kamerám si ho suverénne strčila pod sukňu a tvárila sa, že sa vlastne nič nestalo.

Podarená rodinka vyzerala, ako keby bola iba na bežnom nákupe v potravinách. Z ničoho nič však žena pristúpila ku kartónom plechoviek a jeden z nich si strčila pod sukňu. Muž a mladé dievča všetko zakrývali svojím ľahostajným ponevieraním sa okolo.

Bez známky strachu žena ďalej chodila po obchode s celým boxom alkoholických nápojov medzi nohami. Pravdepodobne niečo podobné nerobila prvýkrát. Musela mať totiž vypracovaný a vyskúšaný mechanizmus, ktorým tak ťažký predmet pod sukňou udržala. Podobný kartón pív totiž váži okolo ôsmich kilogramov. Podľa komentárov pod videom, ktoré umiestnili na Youtube, mala žena pod sukňou pripevnený hák alebo kôš.

"Pracoval som v maloobchode a niečo podobné som videl pravidelne. Rovnaký koncept krádeže, ženy však mali pod sukňou alebo pod šatami pripevnený kôš, do ktorého tovar schovávali," napísal jeden z užívateľov.

Zlodejka piva

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu