Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Švédka našla stratený snubný prsteň po 16 rokoch na mrkve

Ilustračné foto
Ilustračné foto

MORA - Navlečený na mrkve, ktorá okolo neho vyrástla, našla Lena Pahlssonová svoj ​​snubný prsteň, ktorý stratila v roku 1995. Informoval o tom v piatok miestnu tlač.

Pahlssonová stratila prsteň potom, čo ho nechala na kuchynskej linke počas príprav vianočného pečiva. Potom ho s manželom hľadali, kde mohli a počas prestavby kuchyne sa pozreli nielen za všetky kuchynské spotrebiče, ale dokonca aj pod dosky podlahy, ale márne,
    
Až tento rok v októbri prsteň našla navlečený na mrkve v záhrade, ktorú navyše skoro vyhodila, pretože bola príliš malá. "Naša dcéra Anna bola v tej dobe doma a počula ma, ako nadšene vykrikujem v záhrade," povedala denníku The Local.
    
Prsteň podľa nej pravdepodobne omylom skončil v bioodpade, ktorý rodina vynáša na kompost a odtiaľ sa dostal na zeleninový záhon. Ďalšia teória zahŕňa rodinnú ovcu, ktorá dostáva k jedlu časť kuchynských prebytkov. Z jej trusu by opäť prsteň skončil na záhone ako hnojivo.
    
Či tak alebo tak, Pahlssonovi sa teraz už rozhodli nenechať nič na náhodu a uložili prsteň na bezpečnom mieste, kým nebude odnesený k zlatníkovi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu