Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Muž ponúka ženám oplodnenie: Narobil už rekodných 46 detí!

Trent Arsenault
Trent Arsenault (Zdroj: Facebook)

KALIFORNIA - Dobrovoľný darca spermií ponúka svoje služby cez internet. Len v Kalifornii má už 14 detí. Úradom je však jeho dobrovoľnosť tŕňom v oku a chcú ho zastaviť.

Trentovi Arsenaultovi (36) hrozí väzenie alebo pokuta až 100-tisíc dolárov. Cez internet kalifornský inžinier ponúka, že ženy oplodní. A dokázal to už pri 46 zákazníčkach.

Jeho činnosť sa nepáči americkým úradom. Vadí im predovšetkým, že pred darovaním spermií neabsolvuje žiadne vyšetrenie predpísané registrovaným darcom. Každý z nich totiž pred odberom spermy musí najmenej sedem dní vopred absolvovať testy, či netrpí AIDS, syfilisom či inou pohlavne prenosnou chorobou.

Trent sa počas piatich rokov nechal testovať päťkrát, pretože robiť to podľa predpisov je pre neho príliš drahé. Napriek tomu o svojej sperme hovorí ako o "špičkovej kvalite".

Záujemcovia ho kontaktujú prostredníctvom jeho webových stránok. Po ohlásení mu ženy musia oznámiť svoje plodné a neplodné dni. "Za pätnásť minút je všetko hotové," povedal Trent v rozhovore pre denník San Francisco Chronicle.

Dobrovoľný darca spermií premýšľal už aj o spolupráci so spermabankou, ale cez ňu je darcovstvo anonymné. On však dúfa, že niekedy spozná "svoje" deti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu