Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slúchadlá v ušiach, hudba naplno: Mladík v metre tancoval ako o život!

Mladík si spríjemňuje cestovanie v metre
Mladík si spríjemňuje cestovanie v metre (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Mládež so slúchadlami v ušiach, z ktorých sa ozýva hlasná hudba, každý deň "spestruje" cestovanie v mestských hromadných dopravných prostriedkoch. Tí odvážnejší si v sprievode rezkej hudby aj trochu zakrepčia. To, čo predviedol istý mladík v londýnskom metre, sa však vymyká akémukoľvek priemeru.

Excentrického tanečníka natočili pred dvoma týždňami v preplnenom vlaku smerujúceho do Eppingu. Počas tanečnej šou, ktorá trvala približne osem minút, sa vlnil v rytme hudby, ktorú počúval na mp3 prehrávači.

Ostatnými spolucestujúcimi sa vôbec nenechal rušiť. Očividne mu vôbec nenapadlo, že by ich svojím vystrájaním mohol rušiť. Minimálne jednému z nich to však vadilo; a to tak veľmi, že sa za mladého muža postavil a akonáhle metro zastavilo na stanici a otvorili sa dvere, vystrčil ho von. Ostatní pasažieri pritom kričali, aby to nerobil.

Po tom, ako sa video objavilo na YouTube, ľudia naň začali húfne reagovať. Niektorí z nich sa chlapíka v čiernom obleku, ktorý do tanečníka strčil, zastávajú, iným sa zas jeho konanie vôbec nepáčilo. "Doslova na neho zaútočil. Dúfam, že mal niekto gule na to, aby mu povedal, aký je de*il," napísal jeden z užívateľov.

Tanec v metre

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu