Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Známi speváci a polonahé dámy. Čo zaujme viac?

Časť finalistiek MISS Underwear Slovakia Zobraziť galériu (12)
Časť finalistiek MISS Underwear Slovakia

BRATISLAVA - Mária Čírová, Opak, Samo Tomeček a Mišo Biely zobrali klubovú zábavu z úplne opačného konca. Na pravidelnej sobotnej párty 2012 nesiahli po playbacku a šikovnom DJovi. Najväčšie svetové tanečné hity odspievali na provizórnom pódiu v The Club Bratislava v sprievode živej kapely.

Tento klubový experiment, v rámci projektu Novesta fair play music, ocenilo viac ako 400 hostí, medzi ktorými bol aj známy tanečník Tony Mojses, Lady Mel a niekdajšia miss Slovenskej republiky Veronika Husárová.

O veľký rozruch sa však iba dva dni predtým postarala aj pravidelná štvrtková párty WBW. Priamo v tanečnom klube Kartell sa 12 krásnych dám z celého Slovenska uchádzalo o titul Miss Underwear, ktoré sa predviedli, ako inak, iba v spodnej bielizni. To si, samozrejme, nemohol nechať pracovne ujsť ani Jozef Oklamčák a nepracovne niekoľko našich politikov. Hemžilo sa to tam však aj tvárami známymi nie len z parlamentu, ale aj z titulných stránok časopisov. Spomeňme Tinu, Barboru Balúchovú a niekoľko známych slovenských modeliek.

Obe párty útočia iným spôsobom – umenie verzus ženská krása. Najlepšia však môže byť iba jedna z nich. Ktovie, čím sa „blisnú“ nabudúce?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu