Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Porno v metre: Milenci si ľahli na nástupište a sexovali pred ľuďmi!

Párik nemal žiadne zábrany, sexoval na nástupišti
Párik nemal žiadne zábrany, sexoval na nástupišti (Zdroj: worldstarhiphop.com)

TORONTO - Mladý kanadský párik sa zjavne nemohol dočkať, až sa dostane domov, a preto začal so sexom hneď vo vagóne metra. Ich úmysly však prekazil strážnik, ktorý dvojicu z dopravného prostriedku vykázal v domnení, že sa tým všetko vyrieši. Hlboko sa však mýlil. Nadržanci sa jednoducho rozvalili na nástupišti a kopulovali ďalej.

Neidentifikovaný pár prichytili nedávno na stanici v Toronte. Podľa hovorcu spoločnosti prevádzkujúcej metro Brada Rossa, za štyri roky jeho pôsobenia sa podobný prípad nikdy nevyskytol. "Vyzeralo, že sú veľmi opití. Nie som si však istý, či boli pod vplyvom alkoholu alebo drog," uviedol Ross.

Neuvážený čin mal nakoniec klasickú dohru. Párik polícia zatkla a obvinila z exhibicionizmu. Do jej príchodu však stihli cestujúci vytiahnuť mobilné telefóny a ich sexuálny akt si nahrať. Na videu, ktoré sa šíri po internete, je vidno holý mužský zadok, spod ktorého vytŕčajú roztiahnuté nohy ženy. Obvyklé pohyby panvou jasne naznačujú, čo dvojica práve robí.

Hovorca dopravnej spoločnosti uviedol, že udalosť nemohli nechať bez povšimnutia, pretože denne prepravia 1,6 milióna ľudí, medzi ktorými sú aj deti. Nie je preto vhodné, aby nechali sexuchtivý párik pokojne si užívať ďalej. "Navrhol by som ľuďom, ktorí to už nedokážu vydržať, aby si našli vhodnejšie miesto," dodal Ross.

Sex v metre

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu