Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

WBW party - Bratislavský fenomén oslávil rok

Fatman Scoop a Dana Strculová , moderátorka TV JOJ Zobraziť galériu (10)
Fatman Scoop a Dana Strculová , moderátorka TV JOJ

Párty, ktorú každý štvrtok hostia tie najzvučnejšie mená slovenského šoubiznisu, oslávila svoj prvý rok. 52 týždňov sa v Kartell clube pravidelne objavovali herečky, missky , moderátorky, playmate-ky, top modelky aj športovkyne.

Okrem dám, ktoré sa už do tohto projektu zapojili, sme tu stretli aj Karin Hajdu či Janu Minárikovú a obidve nám prezradili, že by rady už čoskoro v spolupráci s agentúrou Cherry&Cherry zorganizovali svoje vlastné vydanie WBW. Štvrtkové párty ale nelákajú iba dámy. Stále častejšie sa na nich objavuje aj Alex Rozin s partiou. Nečudo, prvé narodeniny WBW  prišla podporiť prestížna značka Gaudi, ktorá predstavila najväčšie hity zimnej sezóny. V rámci projektu prebehla aj prehliadka finalistiek  Miss Bratislava. 

WBW ale nie je jedinou top akciou v hlavnom meste. Jej najväčšou konkurentkou je pravidelná sobotná párty 2012 v bratislavskom The Club. 2012 združila najsilnejšie DJské mená, ako napríklad Viktor Hazard, Grimaso, DJ Vec či Milan Lieskovský, ktorý mimochodom už túto sobotu pokrstí spolu s Jankom Kuricom nový album  Genesis. Veľké krstiny tu už mal aj najnovší film LÓVE, ktorý prišli uviesť do života 10tky slovenských celebrít. Okrem nich ale párty 2012 navštívili aj mnohé svetové hviezdy - Armin van Buuren, Lumidee, ktorá naživo zaspievala svoj megahit Never Leave You a naživo to rozbalila aj legendárna formácia Technotronic. O svetovú zábavu sa najnovšie postaral svetoznámy rapper Fatman Scoop.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu