Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Už len dva dni môžeš vyhrať špičkový smartfón/tablet Samsung Galaxy Note

TECHBOX ROKA 2011 Zobraziť galériu (5)
TECHBOX ROKA 2011

BRATISLAVA - Tak to tu ešte nebolo! Môžete vyhrať špičkový Samsung Galaxy Note, ktorý testuje šéfredaktor časopisu TECHBOX.

Nie je to ani smartfón, ani tablet, je to jednoducho Note (podrobnú recenziu nájdete i v najnovšom vydaní časopisu TECHBOX 11-12/2011 ). Ak ho chcete, stačí zahlasovať v ankete TECHBOX roka 2011 o najlepšie produkty zo šiestich kategórií.

Už len dva dni
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Techbox)

Zapojte sa do zlosovateľnej ankety o špičkový "mobilo-tablet" Samsung Galaxy Note. Svoj hlas môžete v ankete TECHBOX roka odovzdať najlepším produktom, resp. operátorovi, ktoré získajú ocenenia TECHBOX roka 2011 v jednej zo šiestich kategórií. Už sme spomenuli, že hlavnou výhrou je jedinečný Samsung Galaxy Note, ktorý aktuálne používa šéfredaktor časopisu TECHBOX – Roman Calík?

Už len dva dni
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Techbox)

Odborná komisia zložená z redaktorov časopisu TECHBOX a portálu TECHBOX.sk vybrala to najlepšie v kategóriách: FOTOAPARÁT, TV, NOTEBOOK, TABLET, SMARTFÓN a OPERÁTOR, aby vám pomohla rozhodovať sa z užšieho výberu naj produktov, ktoré v tomto roku prišli na náš trh a taktiež vybrať najlepšieho operátora. Ten vás mohol zaujať svojimi službami, atraktívnou kampaňou či jednoducho cenou. Hlasovanie prebieha na stránke TECHBOXroka.sk , kde nájdete aj podrobné pravidlá súťažnej ankety. Hlasovať môžete najneskôr do 15.1.2012.

Už len dva dni
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Techbox)

O ankete TECHBOX roka
Anketa TECHBOX roka 2011 je prvým ročníkom spotrebiteľskej ankety o najlepšie produkty roku 2011 vo vybraných kategóriách. Cieľom ankety je oceniť najlepšie produkty daného roka z pohľadu spotrebiteľov. Výber je zúžený na šesticu produktov, ktoré vybrala odborná komisia zložená zo skúsených technologických redaktorov TECHBOX-u. Organizátorom súťažnej ankety je spoločnosť BCmobil.sk s.r.o., ktorá je na slovenskom trhu známa už od roka 2005 ako vydavateľ časopisov BCMOBIL & TECHBOX či NAVIBOX, pričom v roku 2011 sa oba časopisy transformovali do jediného časopisu s názvom: TECHBOX. Anketa TECHBOX roka je zároveň rozšírením pôvodnej ankety Mobilný operátor roka, ktorá päť rokov oceňovala najlepšieho operátora roka.

Už len dva dni
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Techbox)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu