Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rozmýšľate už nad vianočnými darčekmi?

Klenoty Aurum Zobraziť galériu (16)
Klenoty Aurum (Zdroj: PR)

Máte už po krk klasických darčekov, ktoré nakupujete každý rok? Strácate inšpiráciu a zdá sa Vám, že ste všetko už darovali? Siahnite po šperkoch a hodinkách, ktorých nikdy nie je dosť.

Každý z nás sa určite teší na vianočné sviatky, keď zvoľní pracovné tempo a po hektickom roku si oddýchne v kruhu najbližších.  Jedinú starosť a vrásky na čele nám robia darčeky, ktorými chceme potešiť svojich najbližších. Zdá sa nám, že už všetko majú, nedokážeme vymyslieť nič originálne a naviac, nechceme kupovať zbytočnosti, ktoré budú stáť v rohu. Čo tak siahnuť po nadčasových darčekoch, ktoré si zachovajú svoju hodnotu aj po rokoch? Ak sa Vám táto myšlienka pozdáva, ste na správnej adrese – siahnite po šperkoch a hodinkách. Klenoty Aurum, sieť predajní s najširšou ponukou briliantových, zlatých a strieborných šperkov, značkových šperkov a hodiniek, pripravila na svojich predajných miestach nové kolekcie šperkov a hodiniek, z ktorých si určite každý vyberie to pravé pre svojich blízkych.

Ak chcete darovať maličkosť pre potešenie, siahnite po strieborných šperkoch, ktoré môžete zakúpiť už od 8 eur. Ak je Váš rozpočet vyšší, ponuka zlatých šperkov v žltom i bielom prevedení Vás určite zaujme. A pokiaľ sú pre Vás Vianoce natoľko výnimočné, že by ste chceli darčekom „zainvestovať“, ucelená kolekcia briliantových šperkov Vás nenechá chladnými. A naviac, na vybraných predajných miestach Klenoty Aurum nájdete aj exkluzívnu novinku na slovenskom trhu, briliantové šperky v striebre! Cenové hladiny týchto šperkov sú dostupné pre každého, bližší prehľad šperkov nájdete aj v katalógu spoločnosti, ktorý je na stiahnutie na www.klenotyaurum.sk.

Že ste si stále nevybrali? Potom čítajte ďalej. Najširšiu ponuku šperkov dopĺňajú šperky a hodinky svetoznámych fashion značiek ako: ADIDAS/ DIESEL/ DKNY/ ED HARDY/ EMPORIO ARMANI/ FOSSIL/ GUCCI/ HUGO BOSS/ LACOSTE/ MICHAEL KORS/ TOMMY HILFIGER, takže aj módni nadšenci si prídu na svoje.

Pre ucelenú ponuku Klenoty Aurum kliknite na www.klenotyaurum.sk, kde nájdete informácie nielen o sortimente, ale aj o predajných miestach a výhodách členstva v Klenoty Aurum Klube.

Klenoty Aurum – „Šperky nie sú hriech...“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu