Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Poburujúca kniha: Islamský sex hlása, ako poslušne "ukojiť" muža!

Ishak Md Nor s jeho dvomi ženami, ktoré sú tiež členkami klubu
Ishak Md Nor s jeho dvomi ženami, ktoré sú tiež členkami klubu (Zdroj: SITA)

KUALA LUMPUR - Úrady v Malajzii sa chystajú zakázať predaj knihy o sexe, ktorú vydala skupina moslimských žien združených v klube poslušných manželiek. Publikácia pod názvom Islamský sex údajne nabáda k poslušnosti k manželom.

Kniha síce nie je k dispozícii v obchodoch, ale pravdepodobne ju čítali už stovky členiek klubu, ktorý bol vytvorený tento rok malou malajzijskou islamskou sektou, ktorá vyznáva polygamiu.

Autorkou je päťdesiatšesťročná zakladateľka klubu, ktorá v knihe opisuje svoje skúsenosti a názory na manželstvo. V knihe nie sú žiadne fotografie, ale obsahuje opisy, ako by sa mali páry psychicky či fyzicky pripravovať na sex. Publikácia tvrdí, že len desať percent žien dokáže uspokojiť svojich mužov.

Malajzijské ministerstvo pre záležitosti islamu odporučilo po preštudovaní knihy so 115 stránkami jej zákaz, pretože by mohla spôsobiť nedorozumenia vo väčšinovej moslimskej populácii pri prípustných náboženských praktikách. Uviedol to podľa AFP nemenovaný ministerský činiteľ, ktorý si prial zostať v anonymite.

Úrady zatiaľ oficiálne nerozhodli, či bude kniha zakázaná. Avšak kto bude s knihou pristihnutý, môže v budúcnosti dostať pokutu až 5000 ringgit (cca 1150 eur). Zhotovovanie kópií alebo predaj môže byť potrestaný až troma rokmi väzenia a pokutou až 20-tisíc ringgit (približne 4200 eur).

Klub sa zatiaľ k záležitosti nevyjadril.

Vedenie poslušných manželiek predstavilo publikáciu novinárom minulý mesiac v snahe údajne predísť nepochopeniu a predstavám, že ide o obscénnu knihu, ktorá ženy ponižuje. Kniha má byť duchovným vodidlom len pre členov klubu, ktorá im má pomôcť lepšie rozumieť sexu.

Klub poslušných manželiek má pravdepodobne najmenej 800 členiek v Malajzii a svoje odnože aj v Indonézii, Singapure, Jordánsku a Británii. Mnoho členiek žije v polygamnom manželstve a tvrdí, že tak predchádzajú problému cudzoložstva. Islam dovoľuje mužom mať až štyri manželky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu