Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Uchováva si všetky esemesky od roku 1999, má ich už 100-tisíc!

Tracey svoje denníky s esemeskami nedávno vydala v knižnej podobe
Tracey svoje denníky s esemeskami nedávno vydala v knižnej podobe

LONDÝN - Štyridsaťsedemročná Tracey Moberlyová je tak posadnutá textovými správami, ktoré sa posielajú prostredníctvom mobilných telefónov, že až na jednu výnimku ani jednu z nich nevymazala. Esemesky si uchováva už od roku 1999!

Žena, ktorá sa živí ako umelkyňa, ich tak za dvanásť rokov nazbierala neuveriteľných stotisíc. Krátko po tom, ako obdržala svoj prvý mobil, omylom jednu vymazala a zaprisahala sa, že o ďalšiu už nikdy nepríde. Keď bola pamäť telefónu plná, prepisovala si obsah správ na papier, len aby o ne neprišla.

"Ľudia si myslia, že som posadnutá. Ale ja milujem čítanie starých esemesiek, je to ako denník môjho života. Kamaráti mi hovoria, že im je ľúto, že si niektoré z nich tiež neuchovali. Mali by tak aspoň pamiatku na dôležité udalosti v ich živote," hovorí esemesková maniačka.

Uložené správy zaznamenávajú rozpad Traceynho manželstva, postavenie sa znovu na nohy i reakcie jej známych na udalosti, ktoré otriasli svetom, ako boli útoky z 11. septembra či zemetrasenie na Haiti. Jej obsiahla zbierka taktiež obsahuje "smsky" od slávnych priateľov - britského hudobníka Peta Dohertyho a známeho "grafiťáka" Banskyho.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu