Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Na webe sa objavila nová zoznamka

Na webe sa objavila nová zoznamka
Na webe sa objavila nová zoznamka

Blickclick.com, ponúka úplne nový formát zoznamky s bohatými funkciami a možnosťami komunikácie, blogovania, četovania, sledovania videí  alebo získavania informácií na fóre. Projekt, vznikol na podnet fanúšikov Facebook stránky Slovenky sú najkrajšie v spolupráci s  Exohosting.sk

Registrácia

Registrácia je jednoduchá. V prípade, že má používateľ Facebook konto, zaregistruje sa na jeden click a hneď môže naplno využívať všetky výhody stránky. Vo svojom profile zaregistrovaní užívatelia môžu uviesť informácie ako napríklad, či daná osoba hľadá seriózny vzťah alebo len niekoho na pokec, ale tiež aký typ ľudí preferuje. Stránka nakoniec sama vyhodnotí zhodu a užívatelia tak rýchlo môžu nájsť ľudí s rovnakými záujmami.  

Prostredníctvom stránky sa tiež užívatelia môžu so svojimi kamarátmi a potencionálnymi kamarátmi deliť o svoje zážitky, fotografie a novinky. Taktiež môžu využívať videozónu, ktorá ponúka multižánrové videá, klipy a novinky nielen z hudobnej scény.

Stránka Blickclick.com tiež užívateľom ponúka možnosť realizovať svoje myšlienky prostredníctvom Blogovania. Využívať okrem toho môžu aj inzertný servis. Ako hovoria autori projektu, Blickclick vznikol, aby ľudia mohli tvoriť, realizovať sa a jednoducho hľadať svoje spriaznené duše.

Píšte tvorte realizujte sa, Blickclick.com Vám to umožňuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu