Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vychutnajte si sushi na festivale Bažant Pohoda

Sushi Zobraziť galériu (2)
Sushi

BRATISLAVA - Bratislavské sushi bistro MoshiMoshi vás počas festivalu Bažant Pohoda pozýva do svojho stánku, kde si budete môcť vychutnať toto tradičné japonské jedlo. „Hudobný festival Bažant Pohoda je najnavštevovanejšie multikulturálne podujatie na Slovensku.

Svojim  návštevníkom poskytuje to najlepšie nielen z oblasti kultúry, ale aj v oblasti služieb a preto sme sa rozhodli priniesť toto tradičné japonské jedlo prvý krát na Festival Bažant Pohoda“, povedal  šéfkuchár z MoshiMoshi„ Pre návštevníkov sme pripravili netradičné sushi variácie, vegetariánske a rybacie bento boxy, šalát z morských rias – wakame, sójove boby – edamame, pravú Miso polievku a oveľa viac“, dodal. šéfkuchár zo MoshiMoshi.

MoshiMoshi - tak znie tradičný japonský pozdrav v telefóne. Na Slovensku dostalo tento názov prvé bratislavské sushi bistro, ktoré funguje od septembra 2010 v samotnom centre Bratislavy. Prevádzka so širokou ponukou sushi produktov pre jednotlivcov i celé firmy pripravuje každý týždeň nové a nové menu tejto zdravej a už aj na Slovensku obľúbenej pochúťky.

Na Slovensko prinieslo MoshiMoshi viac než 60 nových sushivariácií, čo znamená, že sa neuspokojí len s tradičnými chuťami a formami. MoshiMoshi má v názve podtitul takeaway a zameriava sa hlavne na najrýchlejšie vydanie menu svojim zákazníkom, ktorí sa preňho osobne zastavia. K dispozícii je však aj rýchla sushi donášková služba na ľubovoľné miesto v celej Bratislave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu