Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Slováci sa balia na prázdniny, kupujú lacné poistenie

Dovolenková pohoda
Dovolenková pohoda

Až 190 miliónov Európanov sa vyberie v lete na dovolenku svojím autom. Na diaľniciach tak bude najviac áut v histórií a Slováci chcú byť na cestách dobre pripravení. Dokazuje to nielen celoeurópsky prieskum, ale aj aktuálne čísla z on-line poisťovne Genertel, ktorá ponúka jednu z najnižších cien PZP na trhu.

„Pre našich vodičov sme pripravili akciu nájdi si Najlacnejšie PZP na www.genertel.sk. Napríklad pre vodiča, ktorý päť rokov nespôsobil dopravnú nehodu, začína PZP už od 54,46 Eur ročne. Túto akčnú ponuku je možné využiť len do štvrtka 30. Júna do polnoci,“ povedal marketingový manažér Genertelu Samuel Martiš.

Podľa aktuálného európskeho prieskumu môže za rekordný počet vozidiel, ktoré výjdu budúci rok na dovolenku, nielen stále rastúci počet majiteľov áut, ale taktiež doznievajúca hospodárska kríza, kvôli ktorej ľudia omnoho viacej zvažujú, či na dovolenku poletia.

Ako dokazujú aktuálne štatistiky poisťovne Genertel, najviac využívajú možnosti uzavrieť poistenie on-line vodiči z Košického a Trenčianského kraja. „Až 60% ľudí sa poisťuje priamo cez internet, zvyšok dáva prednosť call centru,“ dodáva Samuel Martiš s tým, že obidva spôsoby zaberú maximálne pár minút času. V porovnaní s klasickou formou uzatvorenia poistenia je to tak vítaná časová i finančná úspora.

Viac informácií o akčnej ponuke Genertelu na www.genertel.sk alebo na 0850555555

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu