Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Ženu živia súťaže, od októbra vyhráva každý deň!

Liz uprostred cien, ktoré vyhrala Zobraziť galériu (2)
Liz uprostred cien, ktoré vyhrala

STAPLEFORD - Žena, ktorá trpí zriedkavým ochorením svalov, kvôli ktorému takmer vôbec nechodí, v priebehu uplynulých mesiacov v televíznych a internetových súťažiach vyhrala stovky cien.

Dom Liz Denialovej (51) je preplnený tými najrôznejšími cenami počnúc LCD televízorom, iPodmi či parfumami, končiac čistiacimi prostriedkami. Raz dokonca vyhrala luxusnú dovolenku do Kene.

Bývalá banková pracovníčka sa nedávno zúčastnila televíznej vedomostnej súťaže, kde uchmatla 16 500 libier (20 600 eur)! Niektoré z cien, ktoré nepotrebuje, predáva svojim priateľom.

Lizin život však nebol vždy poznačený šťastím. Po tom, ako jej zistili fibromyalgiu (ochorenie pohybového aparátu, ktoré postihnutému spôsobuje veľké bolesti, pozn. red.), musela odísť na invalidný dôchodok. Pohybovať sa dokáže len s pomocou špeciálne upraveného automobilu.

Minulý rok v októbri jej život ale nabral úplne iný smer. Vo všetkých súťažiach, ktorých sa od tej doby zúčastnila, vyhrala. "Keďže som kvôli zdraviu prišla o prácu, na živobytie si teraz zarábam súťažami. Dúfam, že budem vyhrávať aj naďalej, aby som mala z čoho platiť účty," povedala Liz.

Žena ešte stále neverí, že môže mať jeden človek toľko šťastia a niekedy sa sama pre istotu štipne. "Možno je to osud, ktorý mi tak vynahrádza, že si kvôli mojej chorobe vytrpím veľa bolesti," dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu