Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Víťazka súťaže XTB Trading Cup 2011 si prebrala milión eur v Londýne

Víťazka súťaže XTB Trading Cup 2011 Zobraziť galériu (4)
Víťazka súťaže XTB Trading Cup 2011

Vyvrcholením tohtoročnej medzinárodnej investičnej súťaže XTB Trading Cup 2011 bolo slávnostné odovzdávanie cien pre hlavných víťazov v Mekke európskeho finančného priemyslu - v Londýne.

Tri luxusné automobily Mercedes Benz SLX pre víťazov v kategóriách forex, akcie a opcie a šek na jeden milión eur pre celkovú víťazku odovzdal osobne majster sveta vo Formule 1 z roku 2008 Lewis Hamilton.

Nás na Slovensku teší. že celkovou víťazkou sa v konkurencii súťažiacich z jedenástich krajín stala Slovenka, ktorá počas celého trvania súťaže, t.j. od 2. do 27. mája dokázala zhodnotiť svoj vstupný kapitál 30 tis. eur na zhruba 640 tis., teda o viac ako 2000 %, pričom svojmu víťazstvu môže ďakovať predovšetkým úspešným obchodom na striebre, ktorého cena bola v máji ako na hojdačke.

Pred tým, než sa víťazka zúčastnila súťaže, nemala žiadne skúsenosti s obchodovaním, a dianie na finančných trhoch sledovala len v médiách. Aj to dokazuje, že samotné obchodovanie na finančných trhoch už dnes nie je výsadou len profesionálov, dokonca často krát môže byť zdravý rozum a správna intuícia viac než investičný certifikát.

Aj napriek tomu, že investičná súťaž už skončila, pre všetkých záujemcov, ktorí si chcú nesúťažne vyskúšať obchodovanie s virtuálnymi na vlastnej koži, ponúka spoločnosť X-Trade Brokers úplne bezplatne demo-účet TU, a môžu v sebe podobne ako víťazka súťaže XTB Trading Cup 2011 objaviť skrytý talent.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu