Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Dajte si virtuálnu partičku pokeru

Ilustračné Foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné Foto

Virtuálne stretávanie sa s priateľmi na sociálnych sieťach je dnes in. A tak už ani karty nehráme ako naši rodičia, ale prostredníctvom našich PC alebo notebookov z pohodlia obývačky.

Nárast obľúbenosti svojho elektronického kasína stále zaznamenáva aj národná lotériová spoločnosť TIPOS, a.s. „Ľudia sa chcú baviť, a to je to,  čo im my ponúkame,“ hovorí Rastislav Čépe, hovorca TIPOSu. „Herňa eCasino  bola  vytvorená skôr na podporu zábavy ako pre ziskovosť našej spoločnosti.“

Hráči spočiatku chodia do eCasina  pre zábavu, bez zámeru vložiť reálne peniaze do hry. Postupne sa učia hrať jednotlivé hry. Z času na čas, keď majú dobrý deň a pocit, že sa im darí, skúsia vložiť pár eur. „Niektorým sa darí celkom slušne. Nedávno, v priebehu pár minút, vyhral hráč v rulete v dvoch stávkach idúcich po sebe po 3 000 eur. Teda spolu až 6 000! Darí sa aj v Blackjacku.“ Práve Blacjack je v rebríčku obľúbenosti na druhom mieste. „Je to jednoduchá a na Slovensku obľúbená hra. Mnohí si ju pamätáme ešte z detstva pod názvom Oko. Nevyžaduje si veľa času, ani veľké znalosti.“

Na treťom mieste je Texas Hold’em poker. Táto hra však zaberie viac času a nedá sa hrať počas krátkych prestávok. „Naša virtuálna pokrová herňa ožíva najmä podvečer. Stretnú sa tu celé partičky, ktoré takto nemusia ani vyjsť z domu a majú o zábavu postarané. Práve na internetových verziách tejto hry vyrástli profesionálni hráči pokeru.“ Poker je čoraz populárnejší aj na Slovensku a preto Tipos v júni spustil vlastné pokerové turnaje.

Internetové hry prevádzkuje TIPOS skutočne najmä pre zábavu. Pri registrácii dostáva v aktuálnej akcii nový hráč bonus do 10 eur, takže môže skúšať šťastie aj s malou investíciou.

Nakoľko TIPOS podporuje zodpovedné hranie, vklady sú limitované, čo zabraňuje nežiadúcim javom, ako je napríklad gambling. Či hráte zodpovedne sa môžete otestovať tu .

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu