Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Stalo sa v Košickom kraji: Za 5,50 vyhrala 7,78 milióna!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Pred pár dňami vzrušila verejnosť správa, že fantastický jackpot v hre Euromilióny, ktorý sa kumuloval sedem rokov, padol v žrebovaní 10. júna. Tento týždeň v pondelok spoločnosť TIPOS vyplatila na účet výherkyne, ktorá si podala osudový tip v Košickom kraji, neuveriteľných 7 782 560,60 eura.

Pritom suma, ktorú vložila do stávky, bola len 5,50 €. Z piatich tipov, na ktoré uzatvorila stávku, jej šťastie priniesli náhodne vygenerované čísla 3, 7, 9, 10, 19, 23, 28 a powerballové číslo 3. „Som presvedčený, že výhra bude v dobrých rukách. Ako mi sama výherkyňa povedala, tipuje už dlhé roky. Vyjadrila odhodlanie, že bude tipovať aj naďalej v našich číselných lotériách,“ povedal po stretnutí so šťastnou hráčkou generálny riaditeľ národnej lotériovej spoločnosti Miloš Ronec. Spoločnosť vždy garantuje anonymitu výhercov, tak to ostáva aj v tomto prípade.

Rekordný jackpot v hre Euromilióny je doteraz druhou najvyššou výhrou v číselných lotériových hrách spoločnosti TIPOS. Doteraz si prvenstvo medzi výhrami drží jackpot 11 002 674,93 eura, ktorý padol v januári roku 2009 v druhom ťahu hry LOTO prostredníctvom internetovej stávky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu